Abateri de la reguli de frumusețe?!? Și ce dacă…

Să nu ne ascundem după deget… uneori trebuie să trișezi pentru a-ți atinge obiectivul! De ce n-ai sări și peste câteva reguli de frumusețe? Află acum ce reguli poți încălca de azi înainte în materie de machiaj!

 culori de oja reguli de frumusete

E ok să: Te joci cu culorile

Asortarea mani-pedi, purtând o singură culoare e de-a dreptul plictisitoare. Moda contrastelor… e și ea pe trecute! Ce e nou? Variațiunile pe aceeași temă, în cazul nostru nuanțe ușor diferite ale aceleiași culori, pentu un efect fresh&sexy. Fie le porți o nuanță pe unghiile de la mâini și o alta pe cele de la picioare, fie mergi din doi în doi, sau, dacă vrei o paletă mai largă, poți opta pentru un degradé! Pentru a fi consecventă în ceea ce privește textura, alege lacuri din aceeași gamă și aplică un top-coat la final! Poate că e timpul pentru… noi reguli de frumusețe.

 

 

E ok să: Ai sprâncene ne-asortate cu părul

Dacă în ceea ce privește culoarea părului te poți aventura spre tonuri îndrăznețe, pentru sprâncene există o limită. E clar că nu le poți face mov sau roșii, dacă îți trece prin cap să adopți o astfel de culoare în păr (dar mai bine nu; unele reguli de frumusețe chiar nu trebuiesc încălcate!)! Pentru culorile de păr cu saturație… normală, trebuie doar să te înscrii în aceeași „tabără”, respectiv „deschis la deschis” și „închis la închis”, păstrând o distanță de două nuanțe mai deschis sau mai închis decât culoarea de bază a părului, însă ar fi bine să lași misiunea asta pe mâinile specialiștilor, produsele pentru (de)colorarea părului  la domiciliu nu sunt potrivite și pentru sprâncene.

 

E ok să: Nu folosești pudră

Nu cumva ne doream un ten radios și recurgeam la fel de fel de produse iluminatoare pentru asta? Păi și atunci, ce rost are să așternem straturi-straturi de machiaj, iar la final un rând de pudră pentru matifiere? Lasă-ți strălucirea naturală să se vadă, „aplicarea pudrei pe deasupra poate crea un efect spongios”, spune makeup artistul Natalia Sprem. „Marea majoritate a femeilor nici nu au nevoie de pudră – iar dacă au, se rezumă doar la zona T.”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.