8 activități pe care orice tipă cool trebuie să le facă vara asta

A început anotimpul nostru preferat, cel în care zilele sunt lungi, petrecerile nenumărate și e mereu câte ceva de făcut. Uite o listă cu activități super cool de încercat vara asta.

Anul ăsta e musai să bifezi mai multe experiențe și activități decât anul trecut, nu-i așa? Pentru că în fiecare an sfârșitul verii ne ia pe nepregătite și am mai vrea măcar o lună să mai strecurăm un weekend la festival și o escapadă la mare, anul ăsta ne-am făcut o listă cu activități pe care trebuie să le bifăm.  1. Răsfățul papilelor gustative cu tot felul de bunătăți – Vara ieși mai des în oraș și ai parte de experienţe gustative noi. Noi ne-am propus ca anul acesta să încercăm toate aceste cocktailuri cu prosecco. E băutura perfectă pentru vară, răcoritoare, acidulată și super cool, nu crezi? Nu e de mirare că o vedem servită pe la toate terasele și la toate petrecerile în grădină.
  2. Cu hamacul în parc – Ia-ți un hamac, leagă-l de doi copaci, pune-ți o limonadă și o carte în rucsac și bucură-te din plin de vară, din mijlocul parcului. Nu trebuie să aștepți să pleci la mare sau la munte pentru a te bucura de natură și de vară, o poți face din mijlocul orașului.
  3. Dă o tură de oraș cu bicicleta – E atât de relaxant și de revigorant să mergi pe bicicletă, încât e chiar păcat să nu te bucuri de vremea caldă pe două roți. Chiar dacă nu ai o bicicletă, poți închiria una, cert este că nu trebuie să lași vara să treacă fără să dai o tură cu bicicleta prin oraș pe străduțe lăturalnice, cu case vechi și mulți copaci.
  4. Fugi la mare – un weekend la mare, în Vamă sau în Mamaia este aproape obligatoriu. Uită-te pe programul de evenimente înainte, poate mergi într-o perioadă în care este vreun concert interesant.
  5. Fă un traseu pe munte – Un traseu pe munte te încarcă de energie și îți dă un reset din punct de vedere fizic. Aerul curat, peisajele care îți taie respirația, solicitarea fizică, dar și împlinirea pe care o vei simți odată ce îți atingi obiectivul sunt de neegalat.
  6. Bifează măcar un festival mare – În ultimii ani s-au organizat o mulțime de festivaluri cool și care se adresează unor categorii foarte diferite de public. Electric Castle, Summer Well, Untold sau poate excentricul Waha? Indiferent care dintre ele e pe gustul tău, cert este că e neapărat nevoie să bifezi măcar un astfel de eveniment. Energia și atmosfera de la festivalurile de tipul ăsta nu se compară cu nimic altceva și nu ai la dispoziție decât 2-3 luni pe an să te bucuri de ele.
  7. Mergi într-un parc de aventură – Trasee prin copaci, săritura cu coarda elastică sau tiroliana sunt perfecte pentru un weekend plin de distracție cu gașca. Activitățile astea îți pun tot corpul în mișcare și îți garantăm că te vei distra la maxim.
  8. Dă o fugă până într-un oraș în care nu ai mai fost – Și în țara noastră există o mulțime de orașe frumoase și interesante pe care e posibil să nu le fi vizitat niciodată. Sibiu, Brașov, dar și Iași, Cluj, Oradea, Timișoara, sau Târgu Jiu sunt doar câteva exemple de orașe demne de vizitat și pe care e posibil să nu le fi văzut încă.

Ce spui de propunerile noastre? Ce ai mai adăuga pe listă?  

 

 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu Bautura Online

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.