7 femei povestesc cum a fost cel mai prost sarut

Să te săruți cu un tip pe care-l placi poate fi cea mai grozavă experiență… mai puțin dacă el nu are habar ce face. Iată 7 povești despre cel mai prost sărut, trăite de fete COSMO.

Tu cât de bine săruți?Săruturile ne calmează, ne fac să ne simțim iubite, ne apropie de partener, uneori ne excită… însă uneori sunt o experiență pe care nu vrem să o mai repetăm vreodată! Am discutat despre acest subiect cu 7 femei; iată poveștile lor.

5 beneficii ale sărutului

  1. „Mă combinasem cu un tip exact pe gustul meu: înalt, bine făcut, era și dotat… dar care săruta oribil. Habar n-avea ce face, pur și simplu îmi penetra gura cu limba. Mă simțeam de parcă mă sărutam cu un câine. N-am rezistat prea mult, a trebuit să mă despart de el.”
  2. „Când aveam vreo 18 ani, un tip mai mare decât mine se îndrăgostise nebunește de mine, îmi aducea mereu flori, îmi făcea complimente… Era destul de simpatic, dar mă sărutasem o singură dacă cu el și mi-a ajuns. Deschidea gura atât de mult că parcă voia să mă înghită. Mi-a fost jenă să îi spun care e motivul pentru care nu vreau să am o relație cu el așa că i-am zis că m-am împăcat cu un fost…”
  3. „Am cunoscut un tip în club și am început să ne sărutăm, dar, dintr-un motiv sau altul, mai mult mă lingea pe bărbie. Culmea, nu părea să fie atât de beat să nu își dea seama ce face, dar limba lui tot continua să alunece afară.”
  4. „Eram la o petrecere de Revelion și, la miezul nopții, am început să mă sărut cu un tip cunoscut acolo. Oarecum. Se poate considera sărut dacă tipul nici măcar nu mișcă limba și o ține mai mult în gura lui?”
  5. „Tipul era fumător și știa că nu-mi place asta, așa că a început să mestece gumă. Când ne-am sărutat, mi-a umplut gura de salivă… și mi-a lăsat și guma ca amintire, fără să-și dea seama. Atât de scârbos!”
  6. „Am cunoscut odată un tip care săruta ca o mașină de spălat. Nu făcea decât să își învârtă limba-n cerc. Cel mai ciudat e că obișnuia să se cupleze des cu tipe, mă așteptam să știe măcar să sărute…”

Săruturile și îmbrățisările sunt bune pentru sănătate

Totuși, uneori poate fi și vina femeilor!

„Primul meu sărut a fost și cel mai groaznic, dar nu din cauza lui. Aveam 15 ani și abia mă cuplasem cu un tip pe care-l plăceam de foarte mult timp și eram atât de emoționată încât l-am mușcat. Nu l-am prins ușor de limbă, nu, nu – m-am panicat și l-am mușcat cu putere când i-am simțit limba în gura mea. Nici nu cred că i-am mai cerut scuze, îmi venea să intru-n pământ de rușine și nu știam ce să zic sau să fac.”

Care a fost cel mai prost sărut al tău? A fost vina ta sau a lui? Lasă-ne un comentariu și povestește-ne!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.