Matrix te ajută să fii o blondă cool!

Știm deja. Blondul este culoarea ce nu-și va pierde niciodată din farmec.

Și dacă până în urmă cu câțiva ani părul blond era destinat strict femeilor cu tenul deschis și ochii verzi sau albaștri, astăzi există, din fericire, atât de multe nuanțe de blond încât indiferent de culoarea ochilor sau tenului tău poți găsi o nuanță de blond care să îți vină perfect.Însă blondul, fie el natural sau rezultat în urma vopsirii, este una dintre culorile de păr care necesită cea mai atentă îngrijire, mai ales atunci când vine vorba de coafat.

Suvițele părului blond sunt mai subțiri, deci și mai sensibile la coafare, nuanța părului blond “de la salon” dispare ușor, ușor, cu fiecare spălare, iar riscul să te trezești după două săptămâni cu o nuanță ștearsă este destul de mare.

Însă nu intra în panică! Pentru iubitoarele de păr blond, Matrix pune la dispoziție câteva produse care să-ți facă treaba puțin mai ușoară.

Atunci când vine vorba de spălare, de exemplu, utilizarea șamponului TOTAL RESULTS So Silver te va ajuta să te asiguri de faptul că nuanța ta preferată rămâne intactă. Mai exact, acest șampon by Matrix va scoate umbrele și nuanțele de galben (obținute prin decolorare) din părul tău și se va asigura că neutralizarea reflexelor calde este de durată, ajutându-te să îți păstrezi nuanța de blond mult visată pe termen lung.

Bun. Acum că am stabilit asta, să trecem la partea mai “încâlcită”! De fapt, odată ce vei folosi balsamul TOTAL RESULTS Color Obsessed de la Matrix vei observa cum părul tău nu numai că nu se mai încâlcește, dar își păstrează culoarea și strălucirea indiferent de cât de des este spălat.

Cât despre coafare, Matrix îți recomandă Style Link Height Riser, un produs tip pudră, care va oferi volum părului tău încă de la rădăcină, asigurându-se că nu îți încarcă podoaba capilară și că menține sebumul la distanță!

TOTAL RESULTS So Silver – Sampon, 300 ml – 32 Ron
TOTAL RESULTS Color Obsessed – Balsam, 300ml – 41 Ron
Style Link Height Riser – Volume Powder, 7G – 51 Ron

Etichete: par
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.