6 semne ca dieta pe care o urmezi este periculoasa

1. Promite rezultate super rapide

O femeie cu o greutate normala nu ar trebui sa piarda mai mult de 1 kg de grasimi pe saptamana sau risca sa piarda apa si masa musculara.

2. Vitamina

Planurile de dieta fortificate pot depasi limita. Prea mult retinil palmitat (vitamina A sintetica) poate dauna ficatului si poate impiedica efectul vitaminei D asupra organismul, vitamina care ajuta organismul sa absoarba calciu.3. Are mai putin de 1.200 de calorii

Acest tip de dieta poate iti incetineasca metabolismul si iti poate creste riscul pentru deficient de nutrienti. Sa mananci cel putin 1.500 de calorii pe zi este ideal.

4. Promite sa iti faca metabolismul mai rapid

Daca un dieta saraca in calorii promite asta, atunci probabil contine alti stimulenti, cum ar fi: cafeaua sau sucul de portocale. Atunci cand dieta cu cofeina se opreste, te vei confrunta cu o incetinire a metabolismul si vei avea nevoie de un plan de detoxifiere a organismului.

5. Promite sa curete toxinele

Unele diete contin sau recomanda laxativele. Ele elimina bacteriile intestinale sanatoase si iti deranjeaza stomacul. Mai mult, poate aparea deshidratarea, reducandu-ti energia si impiedicandu-ti filtrele naturale: rinichii, ficatul si pielea.

6. Planul include aceleasi alimente in fiecare zi

Chiar daca mananci sanatos, consumand aceeasi mancare in fiecare zi poate crea lacune nutritionale. Mai mult, devine plictisitor sa mananci acelasi lucru in fiecare zi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.