5 trucuri de beauty de ținut la îndemână

Trusa ta de cosmetice nu e niciodată prea mare, datorită zecilor de produse pe care le adaugi zi de zi, însă răspunsul la problemele tale se află deseori în altă parte. Noi îți propunem câteva trucuri de beauty care te vor scoate din impas… sau măcar din anonimat!

  1. Parfumul. Nu uita că acesta se aplică pe pielea hidratată. Pe pielea uscată, alcoolul se evaporă rapid, la pachet cu notele parfumului. Pentru ca mirosul acestuia să nu fie afectat nicicum, folosește o cremă fără miros sau loțiunea atașată (dacă există) parfumului folosit.
    Nina Ricci Nina Luna, 265 lei  
    Nina Ricci Nina Luna, 265 lei

 

  1. Aparatul de ras este un must have. De când cu epilatoarele electrice sau tehnologia IPL, aparatul feminin pentru ras a fost ignorat, deși e singurul capabil să deblocheze firele blocate subcutanat; folosește-l de una-două ori după epilarea cu ceară sau aparat pentru a exfolia ușor pielea.

Rica After Wax lotion, 79 lei

  1. Părul ar trebui colorat la salon măcar o dată la trei luni. Pigmentul din produsele de colorare profesională este mai puternic decât în cazul produselor de masă, însă formulele sunt mai prietenoase cu părul tău. Îți poți face 2-3 retușuri ale rădăcinilor acasă, între colorările în salon.
L’Oreal Paris Magic Retouch, 39 lei
L’Oreal Paris Magic Retouch, 39 lei

 

  1. Celulita nu trece, dar poate fi prevenită. Nu ține cont de forma corpului (deci nu este dependentă de excesul ponderal), ci este generată de circulația defectuoasă a sângelui, dereglări hormonale, stres sau diete sărace în nutrienți. Cremele nu fac mare lucru dacă există acești factori, deci trebuie să îți faci anual analizele și să încerci să ai un stil de viață echilibrat.
Cellu-Cup massage cup, 59 lei (exclusiv Sephora)
Cellu-Cup massage cup, 59 lei (exclusiv Sephora)

 

  1. Antioxidanții sunt cei mai siguri aliați ai frumuseții. Aceștia reprezintă prima linie de apărare în neutralizarea radicalilor liberi. Înghite suplimente și consumă des alimente bogate în antioxidanți – Vitamina C, E, ceai verde, Sulforaphane (acesta din urmă se găsește în broccoli și stimulează sistemul natural antioxidant al corpului), etc. Și o veste care te va bucura nespus… Tot la antioxidanți se încadrează și vinul roșu.COS100112_156
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.