5 trenduri care rămân în 2018… și 4 care sunt out

„IS THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR”. Da, așa este!  Suntem în luna decembrie, luna cadourilor și un moment prielnic pentru a-ți revizui garderoba. În mod cert, cele mai multe dintre piesele pe care le-ai achiziționat în 2017 vor fi OUT of FASHION în următorul sezon, cel puțin pentru un moment.

Nu este cazul să le arunci. Moda revine, iar accesoriile tale vor fi din nou în tendințe. Noi am pregatit o listă cu 5 treduri care rămân valabile și în 2018, dar și 4 item-uri pe care ar fi bine să le pui în „stand by”, în dulapul tău.Say welcome to…

ITEM-URI STRĂLUCITOARE 

Accesoriile strălucitoare sunt și vor rămâne în tendințe și în 2018.  Glitter-ul, lurex-ul sau lame-ul sunt la mare căutare. Toate acestea te vor face să strălucești în acest sezon și îți vor oferi, totodată, o notă sărbătorească. Noi îți propunem câteva variante pe care le puteți purta în această iarnă.

COSTUME

Taioarele au revenit și sunt pe cel mai înalt val al trendului. Costumul a revenit în trend, iar asocierea acestora cu ținutele angajaților corporatiști a dispărut. Sunteți liberi să purtați costume. Sunt cool și moderne. Chiar dacă optezi pentru un costum sau pentru un simplu blazer, ambele variante pot fi o alegere corectă. Iată ce îți propunem pentru acest sezon.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.