5 sfaturi pentru detoxifierea organismului dupa Sarbatori

1. Renunta la zahar si sare

Daca te simti balonata, trebuie sa incepi sa reduci sarea si zaharul din alimentatie. Este primul pas pentru ca organismul tau sa revina la normal. Fa acest lucru pentru cel putin 3 zile.

2. Mananca legume

Detoxifirea inseamna sa elimini tot ce e rau din corpul tau si sa mananci sanatos. Impune-ti sa consumi intre 7 si 12 legume si fructe pe zi. Ele ti vor asigura necesarul de vitamine si minerale de care are nevoie organismul pentru a-si reveni.

3. Incepe sa faci miscare

Nu ai niciun chef sa faci miscare acum si te sperie gandul unui program drastic de fitness. Dar nici nu ai nevoie de unul… Incepe cu niste exercitii usoare. Te poti inspira din exercitiile recomandare de COSMO in sectiunea de diete &fitness.

4. Apa – prietena ta cea mai buna

Hidratarea este extrem de importanta in procesul de detoxifiere dupa Sarbatori. Ajuta la eliminarea toxinelor, asadar trebuie sa consumi cat mai multe lichide – apa si ceai.

5. Ignora cantarul cateva zile

Stii ca o sa te simti dezamagita dupa ce o sa vezi cate kilograme ai pus pe tine in aceasta perioada. De aceea este mai bine sa uiti de cantar cat timp urmezi sfaturile de mai sus. Cantareste-te abia dupa 4-5 zile in care ai urmat acest regim de detoxifiere.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.