5 retete gomaj DIY pentru o piele de vedeta

Pe timp de vară, ajutorul de nădejde pentru a avea o piele perfectă, un bronz de invidiat şi piele fără celulită sau imperfecţiuni este un gomaj profund, hrănitor şi sănătos, care te ajută nu numai să elimini pielea moartă, ci şi să-ţi ȋmbunătăţeşti circulaţia şi digestia, dar şi să elimini toxinele cu ajutorul mişcărilor circulare ascendente.

Ȋţi prezentăm mai jos câteva reţete de gomaj homemade după care te vei da ȋn vânt:Zaţ de cafea şi ulei de migdale
Zaţul de cafea nu este bun doar pentru a hrăni plantele, este perfect şi pentru corpul tău. Tranformă-l ȋn unul dintre cele mai bune amestecuri de gomaj, combinându-l cu ulei de migdale şi ulei esenţial de tea tree.

Zaţul de cafea are proprietăţi anti-inflamatoare şi tonifiază pielea ȋn timp ce uleiul de migdale este unul dintre cele mai puternice uleiuri naturale cu efect anti-aging. Uleiul esenţial de tea tree va cicatriza coşurile şi va elimina iritaţiile datorită efectului său anti-inflamator puternic.

Flori de muşeţel cu ulei de măsline
Dacă ai piele sensibilă, care se irită imediat ce aplici mai “forţos” un gomaj obişnuit, ȋncearcă un alt fel de gomaj special pentru epiderma reactivă – gomajul cu flori. Pentru un efect de calmare şi cicatrizare a iritaţiilor şi coşurilor, foloseşte flori de muşeţel uscate sau proaspete şi ulei de măsline pentru extra-hidratare atât de necesară pe timp de vară.

Suc de lămâie
Dacă ai pete pe piele sau dacă vrei să elimini pielea moartă de pe coate, călcâie şi genunchi, mixează sucul de lămâie cu zahăr brun, freacă bine zonele cu probleme şi vei vedea cum ȋn mod miraculous, petele vor dispărea, iar pielea va străluci.

18 beauty-sfaturi pentru vara

Protejeaza-te cu adevarat de soare

Cele mai bune 6 creme BB, perfecte pentru vara

 

 

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise