5 rețete de sucuri naturale care previn răceala

În această perioadă, multe dintre noi avem imunitatea scăzută, deci șansele să ne pricopsim cu o răceală sunt mai mari. Consumă cât mai des aceste sucuri naturale pentru a preveni răceala!

Să previi este întotdeauna mai bine decât să tratezi, deci ar trebui ca fiecare dintre noi să își întărească sistemul imunitar pentru a ține răceala departe. COSMO ți-a pregătit 5 rețete simple de sucuri naturale care te pot ajuta în acest sens.

Tratamente naturiste pentru răceală și gripă

Clasicul suc de portocale sau grapefruit este cel mai la îndemână! Consumă-l cât mai des, pentru că este bogat în vitamina C și antioxidanți. Astfel, vei preveni răceala, dar te vei și vindeca mai repede dacă ești deja bolnavă.

Pentru un adevărat elixir al tinereții, fă-ți un suc din mere, morcovi, țelină, ghimbir, lămâie și turmenic. Are un gust delicios și este plin de vitamine (în special vitaminele C și B)!

Care este diferența dintre răceală și gripă?

Un alt suc pe care ți-l recomandăm conține căpșuni, mango, piersici și lămâi. Are un conținut mare de vitamina C, dar și de vitamina A, care îți poate ajuta organismul să lupte împotriva infecțiilor.

Pentru o băutură cu gust de toamnă, prepată-ți un suc din dovleac, mere, morcovi și scorțișoară. Este bogat în vitaminele A, B, C și E.

Dacă îți plac sucurile răcoritoare, alege unul din pere, mentă, ananas și căpșuni. Este atât de gustos, dar și plin de antioxidanți!

Vitamine și suplimente foarte importante pentru sănătate

Hai, ce mai aștepți, prepară-ți chiar acum unul din aceste sucuri!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise