5 obiceiuri de frumusete esentiale

De dimineaţă se pregăteşte o faţă cu ten perfect! Ȋţi spunem care sunt cele mai importante obiceiuri de frumuseţe şi cosmetice pentru ca pielea ta să arate ca după un tratament cu… Photoshop.

Mănâncă ceva cu proteină&carbohidraţi
Combinaţia proteină şi carbohidraţi complecşi te ajută să te simţi sătulă un timp ȋndelungat şi s hrăneste intensiv epiderma cu tot ce are nevoie pentru a arăta fantastic. Ȋţi propunem un super-mic dejun cu muesli şi iaurt sau lapte, fructele tale preferate şi miere. Iammm! Pont: Pentru efect de lifting, adaugă migdale crude.Bea apă!
Nu există nici un obicei mai bun decât hidratarea organismului cu multă apă care să te ajută să te menţii frumoasă,
slabă şi cu pielea perfectă. De ce? Pentru că apa nu numai că hrăneşte ţesuturile şi menţine pielea strălucitoare, curăţă toxinele şi ȋţi dă o senzaţie ȋndelungată de saţietate.

Obiceiuri care-ti saboteaza frumusetea la 20 de ani

Pofta de frumusete

Săpun dermatologic, te rog
Ȋncetează să mai experimentezi cu tot felul de cosmetice pe pielea ta, mai ales dacă ai ten cu probleme, reactiv şi sensibil, care reacţionează “virulent” la toate “propunerile” tale.

Săpunurile dermatologice sunt special create pentru a trata pielea ȋn profunzime şi, de cele mai multe ori, nu conţin substanţe agresive, care ţi-ar putea irita, grăbi ȋmbătrânirea epidermei sau umple de coşuri şi puncte negre.

Foloseşte o loţiune cu antioxidanţi
Că-ţi cumperi din magazine sau că te decizi să mergi pe mâna produselor naturiste ca ape de flori sau tonice pe bază de citrice sau tot felul de legume şi fructe, ideea este că ai nevoie să creezi o barieră de antioxidanţi pentru a proteja epiderma de factorii de mediu agresivi.

Lectii importante de frumusete

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise