5 motive să-ţi iubeşti corpul aşa cum este!

Viaţa este frumoasă. Viaţa este scurtă. Deci nu-ţi pierde tot timpul pe care îl ai preocupându-te constant de cum arăţi sau dacă arăţi în anumiţi parametrii de frumuseţe. Eşti frumoasă aşa cum eşti! Acceptă-ţi tipul de frumuseţe şi iubeşte-ţi trupul aşa cum este el.

Ceea ce înseamnă şi: Renunţă la complexe! Şi gândeşte-te la cele 10 motive să-ţi iubeşti corpul aşa cu, este el de la Mama natură:Viaţa este prea scurtă pentru a te preocupa doar de trupul tău!

Timpul acela pe care îl consumi extrem de bolnăvicios, făcându-ţi griji despre imperfecţiunile corpului tău, poate fi un timp valoros pentru persoana iubită, pentru consolidarea relaţiilor de prietenie sau pur şi simplu poate fi timp de calitate petrecut doar spre binele tău.

A fi sănătos contează mai mult decât orice!

Dacă posibilele complexe îţi dăunează sănătatea, atunci da, ia măsuri cât de repede. Dacă nu te simţi bine fizic sau kilogramele în plus îţi afectează sănătatea, atunci asumă-ţi câteva decizii poate mai dure. Dar, dacă sănătatea ta nu este în pericol, nu-ţi face griji inutile în plus.

Parctică sport şi mănâncă sănătos pentru tine, pentru a te bucura de cele mai bune experienţe şi lucruri care te înconjoară, nu din teama că nu arăţi perfect.

Meryl Streep a declarat la un moment dat: Ceea ce îi face pe tineri sau tinere diferiţi este puterea lor. Toată lumea vrea să fie la fel, dar, într-un final, oamenii aleşi pentru roluri sunt exact aceia care nu arată ca toţi ceilalţi.

Pe scurt, fii tu!

Aspectul fizic este efemer!

Ai vrea să-ţi petreci viaţa sperând că o să arăţi ca altcineva? Sau vreţi, de fapt, să priviţi către ce lucruri minunate vă rezervă viitorul?

Corpul perfect nu există!

A visa la corpul perfect este la fel de utopic ca atunci când visezi să mergi într-un parc de distracţii renumit şi să nu stai la coadă.

Standardele de frumuseţe vin de la Hollywood…

… dar asta nu înseamnă că sunt reale sau se aplică tuturor. Mai ales că ştim cu toţii, oriât de fascinant ar fi Hollywood-ul, el este un oraş nebun, poate cel mai zăpăcit oraş din lume.

După cum spunea şi Jennifer Lawrence: “La Hollywood sunt obeză. Sunt considerată o actriţă „mare”. Mănânc ca un om al peşterilor.  Sunt singura care nu poate fi bănuită de anorexie. Dar, niciodată nu voi muri de foame pentru un rol. Sunt invincibilă. Nu vreau ca fetele să creadă că, dacă vor să arate ca Katniss, trebuie să sară peste unele mese.”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.