5 motive pentru a iubi cafeaua cu spuma si scortisoara

Calmeaza micul "emo" din tine

Un studiu recent al Harvard School of Public Health a constatat ca femeile care beau cafea sunt mult mai putin predispuse la depresie decat cele care nu suporta cofeina.

Acum stii ce sa comanzi in seara asta la intalnirea cu fetele: un cappuccino mare cu multa spuma!

Accelereaza arderea grasimilor

O ceasca de caffe latte inainte de antrenament face minuni. Datorita imboldului de energie, vei putea sa alergi si mai mult pe banda.

Totusi, nu bea mai mult de o ceasca, deoarece cafeaua deshidrateaza. Si nu uita sa te hidratezi si mai bine in timpul exercitiilor!

Te ajuta "sa dai bice" la munca

Cofeina pune in miscare sistemul nervos, care la randul lui activeaza starea de alerta si te ajuta sa te concentrezi cam doua ore de la ultima inghititura de cafea. Ai un proiect pe care trebuie sa-l dai gata azi? Stii ce ai de facut/ baut!

Te scapa de mahmureala

Daca este combinata cu anti-inflamatoare, precum ibuprofenul, cofeina ajuta la eliminarea acetatului din sange – acetatul este substanta care cauzeaza cruntele dureri de cap de dupa petreceri. Asa ca data viitoare cand te trezesti si ai ameteli de la cat "ai petrecarit" cu o seara inainte, ia o cafea cu un Nurofen.

Te pregateste pentru… runda a doua

Studii recente arata ca o ceasca de cafea consumata cu 30 de minute inainte de a face sex te poate face sa jinduiesti dupa o a doua partida. Oamenii de stiinta nu stiu exact care este motivul, dar… pana la urma, cui ii pasa?!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.