5 lucruri pe care sa nu le mai faci vaginului tau

Află care sunt obiceiurile de care medicii ginecologi vor să scapi cât mai repede, pentru sănătatea vaginului tău.

Ca o regulă generală, cabinetul unui medic ginecolog este o zonă unde nu vei fi judecată, unde poți discuta cu cineva despre toate problemele intime pe care le ai și de care ți-e jenă să vorbești cu altcineva. Cu toate acestea, există anumite greșeli pe care medicii le observă la foarte multe femei.

4 lucruri pe care ginecologul nu are voie sa le faca niciodata

Iată 5 lucruri pe care să nu le mai faci vaginului tău:

Îți e jenă să discuți deschis cu doctorul

Sigur, poate fi ciudat să vorbești despre vaginul tău cu un necunoscut, dar trebuie să îți aduci aminte că este vorba de un doctor, iar acestea sunt problemele cu care se ocupă zi de zi. Învață să te deschizi în fața doctorilor, crede-ne, au auzit și au văzut totul până acum.

Folosești produse de îngrijire nepotrivite

Lasă deoparte produsele de îngrijire intimă care promit că îți vor face vaginul să miroasă a flori de trandafiri, dar care te pot irita, spray-urile care pot cauza reacții alergice sau tot felul de alte produse care îți pot face rău. Dacă simți că miroși mai ciudat în ultima perioadă, fă-ți o programare la medicul ginecolog pentru a afla dacă nu cumva ai o infecție.

Cand ai nevoie de control ginecologic?

Preferi să cauți pe internet diagnostice și tratamente

Nu numai că te vei convinge singură că ai de fapt o boală dubioasă care te va omorî în câteva zile, doar un doctor îți poate spune exact care este problema cu care te confrunți și ce poți face pentru a scăpa cu ea.

Îți faci griji că nu ești epilată

Unui medic ginecolog chiar nu îi pasă dacă ești sau nu epilată, deci nu îți mai cere scuze dacă nu ești perfect fină acolo jos.

Accepți un sindrom premenstrual groaznic

Nu e nevoie să faci asta! Dacă ai un flux prea abundent sau crampe prea puternice, discută cu medicul tău despre asta. Sunt multe lucruri ce pot fi făcute pentru a trata aceste simptome.

6 minciuni aparent inofensive spuse ginecologului

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.