5 lucruri pe care dacă le faci acum, te vor face să arăți cool pe viață

Nu este vorba neapărat de părerea celorlalți despre tine, ci mai degrabă despre cum să capeți atitudinea unei femei încrezătoare și pline de viață.

Sunt oameni care ne cuceresc din prima clipă cu poveștile sau aventurile lor fascinante, cu inteligența lor și cu agerimea, încât ne întrebăm cum am putea să avem și noi același efect asupra celor din jur. Sunt lucruri mici pe care, dacă înveți să le incluzi în stilul tău de viață, nu numai că îți vor da atitudinea aceea cool pe care ai admirat-o la alții, dar te vor face să fii și mult mai încrezătoare în tine însăți:

Să fii aventuroasă și să nu te temi să încerci ceva ieșit din comun

Știi acele clipuri cu sporturi extreme, la care te uiți cu sufletul la gură pentru că ți se par periculoase, dar în același timp pline de adrenalină? Le privim cu admirație și respect pe acele persoane care înving rutina zilnică făcând ceva ieșit din comun. Nu trebuie neapărat să alegi un sport extrem, ci poți începe și cu o activitate distractivă precum mersul pe un astfel de skateboard electric, pe care vei arăta instantaneu mai cool. După cum vezi, nu îți trebuie nici experiență, nici un simț al echilibrului extrem de dezvoltat ca să mergi pe el și să te simți în al nouălea cer. Iar dacă te uiți peste imagini, vei observa că designul este unul urban, potrivit mai ales pentru plimbările prin oraș. Așa că vei scăpa de trafic și vei fi o tipă cool și nonconformistă, cea în jurul căreia se strânge toată gașca să afle prin ce aventuri a mai trecut.

Să fii as la jocurile video

Este ceva extrem de atrăgător pentru bărbați o tipă de gașcă și dezghețată, care poate oricând să îi bată la meciurile de Fifa, care este familiarizată cu jocurile video și poate oricând să intre într-o polemică despre ce personaj este mai cool în „World of Warcraft”.

Dacă până nu de mult scoteam jocurile clasice de Rummy, carțile de joc sau board games din dulap când veneau prietenii în vizită, acum mulți se distrează jucându-se pe Play Station. Nu spune nimeni că trebuie să te pui la curent cu jocuri care nu îți plac, însă, dacă găsești unul care te pasionează, cu siguranță vei reuși să faci o impresie excelentă în fața oricui.

Să ai o cultură muzicală bogată

Muzica face parte din viața noastră la orice pas. Indiferent că ne ascultăm playlist-ul favorit în drum spre serviciu, că mergem într-un club sau pub, că pornim radioul ca sunet de fundal sau că suntem în mașină, muzica este pretutindeni. Însă cultura muzicală înseamnă mai mult decât să știi ce e în Fresh top 40 la radio sau la televizor. De exemplu, știai că genul de muzică pe care îl asculți spune multe despre cât de inteligentă ești? Un studiu a arătat că persoanele care preferă jazz-ul și muzica clasică au o inteligență peste medie, în timp ce fanii genului indie sunt introvertiți, visători și nu foarte muncitori. Pe de altă parte, cei care preferă muzica heavy metal sunt oameni amabili, dar cărora le lipsește încrederea în ei, iar amatorii de muzică pop sunt sinceri, dar mai puțin creativi.

Nu este nimic în neregulă cu a asculta fix ceea ce îți place, însă este important să îți îmbogățești cultura muzicală puțin câte puțin. Nu numai că vei reuși să ai conversații interminabile cu persoane pe care abia le-ai cunoscut, dar cu care ai această pasiune în comun, dar îți vei rafina gusturile pentru totdeauna.

Să fii la curent cu actualitatea

În contextul în care tot mai multe studii arată că tinerii nu mai urmăresc știrile și sunt tot mai puțin interesați de subiectele economice, politice și sociale, să te menții informată este un lucru pe care ar trebui să îl faci în primul rând pentru tine. O persoană responsabilă nu este indiferentă la ce se întâmplă în jurul ei și știe să adune informații de pe mai multe publicații de renume. Fă-ți un obicei din a citi zilnic, la cafea, cel puțin două publicații: una externă și una internă. Pe lângă faptul că vei avea subiecte noi de conversații, vei observa că începi să îți formezi opinii pe care le poți susține cu argumente imbatabile și că înțelegi mai ușor unele lucruri. Asta te va face irezistibilă și în ochii celor din jur.

Să citești cât mai mult

Nu degeaba ne băteau la cap părinții și profesorii să citim cât mai multe cărți. Literatura îți dezvoltă imaginația, creativitatea și vocabularul și îți poate deschide orizonturi noi. Din cărți poți învăța despre culturi noi, despre viața în civilizații pe care nu le vei vizita prea curând și obiceiuri cu care nu vii în contact zilnic. Cărțile nu numai că ne pot face mai toleranți, dar ne îmbogățesc cultura generală din toate punctele de vedere, indiferent că îți place să citești biografii, fantasy sau romane consacrate.

 

Sursă foto: Shutterstock, Copyright: EpicStockMedia

(P) Articol realizat împreună cu Airmotion

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.