5 cele mai tari apps de gatit

De câte ori nu ţi s-a ȋntâmplat să arzi friptura, să dai greş cu aluatul pentru cupcakes sau să faci praf şi pulbere un orez cu carne? Ei, bine, de ce nu ţi-ai folosi smartphone-ul pentru a trece la un alt nivel al “bucătăriselii”?!
Descarcă unul dintre aceste apps (sau testează-le pe toate) şi vezi care-ţi place mai mult. Toate ȋţi oferă de la liste de cumpărături la tutoriale, pentru a ȋnvăţa cum să tai ceapa fin, de exemplu, sau cum să prepari pasta al dente, reţete rapide, super-ieftine sau complicate, pentru “invitaţi gurmanzi”.

How to Cook Everything
App-ul este inspirat de bestseller-ul editorului şi chef-ului american Mark Bittman, How to Cook Everything, şi te va ȋnvăţa tot ce trebuie să ştii despre gătit: skill-uri de bază (de exemplu, cum să tai legumele ca un chef, cât fierbi legumele fără să le distrugi proprietăţile nutritive), reţete ȋn funcţie de ce mai ai prin dulap, unele super-rapide, dar şi altele complicate şi “dichisite” pentru care ai video-uri pas cu pas pentru a nu da greş.
App-ul are şi timer pentru ca nu cumvă să arzi “opera de artă”.
4 euro pentru iOS

20 Minute Meals by Jamie Oliver

Jamie ȋţi face lista de cumpărături, ȋţi dă instrucţiuni text pas cu pas, dar şi fotografii ajutătoare şi-ţi oferă posibilitatea să cauţi reţete ȋn funcţie de ingredientul de bază pe care vrei să-l găteşti. Ingredientele sunt măsurate ȋn sistemul nostru, dar şi ȋn cel american, aşa că poţi fi sigură că nu vei face greşeli, iar mâncărurile propuse de Jamie pentru chefi cu serviciu şi fără timp sunt minunate.
5 euro pentru iOS şi Android 

Riverford veg recipes

Pentru cele care s-au decis că se fac vegetariene, dar nu ştiu ce să mănânce şi altceva ȋn afară de salată, este acest binecuvântat app creat de vegetarieni pentru vegetarieni. Include nu mai puţin de 800 de reţete, care mai de care mai delicioase, inclusiv unele special create pentru copii pretenţioşi şi mari amatori de dulciuri.
Gratuit, pentru iOS

Escoffier Cook’s Companion
Marele chef Auguste Escoffier, sau mai bine spus echipa din spatele acestui mare chef, a creat un app care dă de ȋnvăţat atât amatoarelor, cât şi expertelor ȋn gătit. Este gratuit şi ȋţi oferă tot ce vrei, de la reţete simandicoase la unele foarte simple şi inventive, timere, liste cu ingrediente de bază şi tips-uri de la Escoffier ȋnsuşi.
Gratuit, pentru iOS

Appetites
Dacă habar nu ai ce să mai găteşti sănătos sau decadent pentru iubitul tău sau pentru familia ta, Appetites, app-ul cu 54 de video-uri cu reţete, este perfect pentru a avea inspiraţie la ȋndemână tot timpul. Faptul că ai video-uri şi nu instrucţiuni text, te ajută să nu dai greş.
Gratuit, pentru iOS

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.