5 băuturi răcoritoare pentru vară

Hidratarea este foarte importantă vara, însă devine plictisitor să bem doar apă. COSMO îți prezintă 5 băuturi răcoritoare pentru vară pe care să le încerci chiar acum.

Este foarte important să ne hidratăm suficient corpul, cu atât mai mult vara. Știi deja că trebuie să eviți anumite băuturi (cafea, sucuri dulci, alcool), însă apa este cam plictisitoare, nu-i așa?

Iată 5 băuturi răcoritoare perfecte pentru vară:

Laptele de migdale cu căpșuni este foarte sănătos și poate fi consumat și când ți-e poftă de ceva dulce. Se prepară din migdale hidratate pe timpul nopții, căpșuni, curmale hidratate și apă și nu ai nevoie decât de un blender pentru a-l face. Găsești AICI modul de preparare.

Dacă te-ai săturat de banala limonadă, îți recomandăm să încerci limonada cu rodie. Nu ai nevoie decât de jumătate de lămâie, o rodie, câteva fire de mentă și apă și te poți bucura de o băutură colorată, răcoritoare și foarte sănătoasă. Găsești AICI modul de preparare.

Ceaiul Matcha, supranumit „aurul verde” are numeroase beneficii pentru sănătate: conține cantități foarte mari de vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți, care luptă împotriva radicalilor liberi, ne păzesc de boli (inclusiv de cancer), previn riscul infarctului, arde caloriile, relaxează și deroxifică organismul. Găsești mai multe detalii despre ceaiul Matcha AICI.

Să nu uităm de smoothie-uri! Acestea pot fi făcute din numeroase fructe și legume, depinde doar de tine ce gusturi ai. Le poți consuma la micul dejun sau ca gustare, au un gust foarte bun, îți oferă foarte mulți nutrienți și, dacă folosești fructe sau legume înghețate, te ajută să te răcorești. Găsești AICI câteva idei delicioase pentru smoothie-uri.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm apa aromată cu fructe sau legume. Poți încerca pepene, ananas, căpșuni, castraveți… posibilitățile sunt infinite! Pune fructele sau legumele alese într-un vas, presează-le cu o lingură de lemn, apoi adaugă apă. Simplu, nu-i așa?

Tu ce băuturi consumi cel mai des vara?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.