5 apps pentru cocktail-uri

Mixology: Drink Recipes

Acest app este unul dintre cele mai populare “unelte” pentru barmanii amatori, oferindu-ţi o bază de date destul de consistentă cu reţete şi posibilitatea de a căuta ȋn funcţie de ingredientul pe care-l ai ȋn casă. Deci, este un app perfect dacă nu ai chef să investeşti o avere ȋntr-un bar bine dotat.
gratuit, pentru iOS, Android

thebar.com

Este o aplicaţie foarte utilă pentru ȋncepătoarele ȋn ale băuturilor. Acest app ȋţi oferă, ȋn afară de sute de reţete detaliate de cocktail-uri, care sunt prezentate ȋntr-o o grafică impecabilă, şi idei despre ce băuturi poţi servi la diferite evenimente (de la o cină ȋn familie la recepţii simandicoase sau, date-uri mai puţin ȋntâlnite ca un club de carte sau un brunch), dar şi ce mâncare merge cu ce băutură alcoolică.
gratuit, pentru iOS, Android

Drinkspiration

Este un app creat de brandul de vodcă Absolut, dar deţine sugestii de cocktail care nu au doar vodca la bază, ci şi gin, rom, brandy, whisky sau tequila, aşa că ai de unde alege. Grafica este impecabilă şi deţine o funcţie haioasă, denumită drikispiration care-ţi spune ce ai putea bea ȋn funcţie de locul unde te afli, oră sau chiar muzica pe care o asculţi. App-ul detectează volumul muzicii şi-ţi sugerează cocktail-uri “relaxante” sau “agitatoare”.
gratuit pentru iOS

8,500+ Drink & Cocktail Recipes

Cu mai bine de 8500 de reţete de cocktail-uri din toată lumea, acest app poate fi considerat ca una dintre cele mai “consistente” colecţii ȋn materie de mixologie. Este ca un dicţionar de buzunar cu cocktail-uri, prezentându-ţii variaţii ale cocktail-urilor consacrate şi mii de alte de care nu ai auzit niciodată.
gratuit, pentru iOS, Android

Drink & Cocktail Pro Lite

Este varianta gratuită a app-ului Drink & Cocktail Pro (care, apropo, are 20.000 de reţete) şi-ţi oferă căutare ȋn funcţie de ingredient, o funcţie foarte utilă dacă nu ai un bar bine pus la punct, dar şi sistem de conversie a unităţilor de măsură, o chestie care se va dovedi foarte eficientă precum vei vedea.
gratuit pentru iOS

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.