5 apps de sport si nutritie


Cody
Ştii prea bine care este cel mai greu lucru când vine vorba de dietă sau sport, nu? Să te ţii de program fără abateri, fără să invoci scuze sau să te laşi doborâtă de lene. Acest app este de fapt o comunitate de sportivi amatori din toate colţurile lumii care vorbesc despre antrenamente, dietă, noi exerciţii, fotografii şi se ȋncurajează pentru a-şi atinge scopul. Ce poate fi mai motivant şi mai haios decât a avea sute de prieteni care au acelaşi ţel ca şi tine?!
Gratuit, pentru iOS

Fitness Fast

Ce este foarte tare la acest app este că beneficiezi de antrenamente care lucrează o anumită zonă “cu probleme”. Ajunge să-i spui care este “buba” şi ţi se va zice la secundă ce ai de făcut, câte repetări ai de suportat pentru fiecare exerciţiu, ca apoi să fii monitorizată cu ajutorul graficelor şi măsurătorilor. Şi acest app beneficiază de o comunitate de fitness-maniaci.
Gratuit, pentru iOS

Argus
Acest app monitorizează tot, chiar tot – de la cât şi cum mergi, cum dormi, câte kile ai, cât mergi cu bicicleta, câtă apă bei… Vei primi rapoarte şi grafice privind activităţile tale zilnice pentru a şti ce ai de făcut pentru a fi mai sănătoasă.
Vei descoperi că faci unele lucruri greşit sau că ai anumite manii de care nici nu erai conştientă şi, astfel, le vei putea elimina cu succes.
Gratuit, pentru iOS

Human

Human este un app care nu te va chinui cu exerciţii dificile, nu-ţi va monitoriza somnul, ci te va ajuta să fii puţin mai activă, ajutându-te să faci mişcare timp de 30 de minute pe zi indiferent ce formă de activitate fizică alegi: mers pe jos, alergare, marş, dans sau sărit coarda. Human ȋţi va monitoriza activitatea şi te va anunţa zilnic dacă ţi-ai atins targetul de 30 de minute.
Gratuit, pentru iOS

LoseIt!
Acest app are potenţial să te facă mai slabă, mai sănătoasă şi mai fit. LoseIt! ȋţi monitorizează caloriile, creează un program de slăbit ȋn funcţie de necesităţile, dar şi de stilul tău de viaţă, şi te ajută să stai departe de tentaţii cu ajutorul scanner-ului de coduri de bare care-ţi spune dacă acel aliment este sănătos şi câte calorii are de fapt. Plus că LoseIt! we concetează la alte apps-uri gratuite ȋn funcţie de ce mai ai nevoie pentru ca tu să fii aşa cum visezi.
Gratuit, pentru iOS, Android, Kindle

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.