5 apps de fitness pentru Apple Watch

Vrei să fii sănătoasă tun şi super-fit? Noul tău smartwatch de la Apple, Apple Watch, te poate ajuta! Transformă-l ȋn cel mai tare antrenor cu ajutorul acestor apps:

Strava
Pentru amatoarele de mers pe munte, alpinism sau alergare, acest app ȋţi spune de la distanţa parcursă la unghiul de ȋnclinaţie a pantei, viteza la care ai ajuns sau ritmul cardiac. De atfel, app-ul ȋşi dă noi şi noi rapoarte de-a lungul antrenamentului.Hello Heart
Nu este neapărat un app pentru sport, dar este minunat pentru a monitoriza starea de sănătate. Milioane de oameni de toate vârstele pe tot ȋntinsul Globului suferă de probleme de inimă. Cu ajutorul acestui app ȋţi monitorizezi ȋn permanenţă tensiunea arterială şi alte aspecte privind buna funcţionare a sistemului cardiac.

Pentru el – 5 aplicatii gratuite de grooming

6 aplicatii pentru iOS super-cool

Aplicatii care te fac mai productiva

HealthTap
Pune ȋntrebări legate de starea ta de sănătate şi vei primi răspunsuri de la medici selectaţi cu atenţie de pe tot ȋntinsul Americii. Beneficiezi şi de sesiuni virtuale cu doctori reali şi recomandări de medicamente.

Nike+ Running
Colaborarea Nike – Apple este una dintre cele mai cunoscute şi populare. Applicaţia Nike+ Running destinată iPod s-a bucurat de un imens succes, iar acum aceeaşi aplicaţie, dar mult updatată şi dezvoltată, este disponibilă pentru noul ceas Apple.

Human
Este un super-app pentru leneşe. Ȋţi monitorizează activitatea de-a lungul zilei şi te motivează să faci măcar cele 30 de minute de mişcare pe zi. App-ul ȋţi monitorizează plimbările, sesiunile de biciclit şi alte activităţi care prespun sport.

3 aplicatii de smartphone pentru alergare

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise