5 aplicații pentru o alimentație sănătoasă

Devine din ce în ce mai simplu să ai o alimentație sănătoasă! COSMO îți recomandă 5 aplicații foarte utile.

Nu este atât de dificil precum crezi să ai o alimentație mai sănătoasă, mai ales că apar numeroase aplicații pentru smartphone care te pot ajuta.

Iată 5 aplicații pentru o alimentație sănătoasă:

FOODUCATE (disponibil pentru Android și iOS)

Această aplicație atribuie calificative (de la A la F, ca în sistemul de învățământ american) alimentelor și propune alternative mai sănătoase alimentelor care au primit calificativul F (cel mai prost). De asemenea, îți permite să ții și un food diary.

Citește și: Cele mai bune aplicații pentru poze perfecte pe Instagram

SEASONAL AND SIMPLE (disponibil pentru Android și iOS)

Această aplicație îți arată ce alimente sunt în sezon acum, pentru a te ajuta să cumperi cele mai proaspete fructe și legume în fiecare perioadă a anului. De asemenea, te ajută să reduci cantitatea de mâncare pe care o arunci la gunoi.

DIRTY DOZEN (disponibil pentru Android și iOS)

Dacă vrei să știi ce alimente non-organice ar trebui să eviți atunci când faci cumpărături, ar trebui să instalezi această aplicație! Află care sunt cele mai contaminate produse (da, la voi ne referim, căpșunilor!) și care sunt cele mai naturale (știam noi că există un motiv pentru care avocado este scump).

Citește și: 7 aplicații pentru reducerea stresului

CHEMICAL CUISINE (disponibil pentru iOS)

Există prea multe ingrediente pe care nu le înțelegem pe cutiile alimentelor pe care le cumpărăm! Această aplicație îți va explica ce aditivi și alte ingrediente ar trebui să eviți.

FOOD TRIPPING (disponibil pentru Android și iOS)

Această aplicație îți permite să găsești tot felul de piețe sau restaurante sănătoase, fiind foarte potrivit dacă urmează să pleci într-o vacanță.

Tu folosești vreuna dintre aceste aplicații?

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Lori Keong)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.