Semne care arată că ai nevoie de o detoxifiere!

Deşi încă mai apar în mintea ta momentele frumoase petrecute alături de cei dragi de sărbători, simţi o stare de oboseală nejustificată, plictiseală, apatie sau energie scăzută.

În caz că ai pus totul pe seama reîntoarcerii la muncă, s-ar putea să nu fie vorba de melancolie sau regretul vacanţei de Crăciun, ci mai curând de efectele unui organism obosit.

Nevoia de un somn prelungit, intoleranţa la alimente grase, problemele digestive, pierderea energiei, durerile de cap, iritabilitatea şi nervozitatea, toate acestea sunt semne că ai nevoie de o detoxifiere.

După o serie de păcate culinare, organismul tău îşi cere acum drepturile. Ajută-l să se cureţe de toxinele acumulate şi da-i restart pentru a-ţi recăpăta forţă şi a emană din nou bucurie.

Secretul curei de detoxifiere

Detoxifierea poate fi realizată prin mai multe metode: fie pe termen lung – când îţi stabileşti o alimentaţie mai sănătoasă, fie pe termen scurt – când optezi pentru o cură şoc, bazată pe sucuri şi smoothie-uri de fructe şi legume.

Beneficiile detoxifierii

Sucurile pe bază de fructe şi legume îţi eliberează organismul de toxinele acumulate din cauza unei alimentaţii dezechilibrate, iar în acelaşi timp vei observa o scădere în greutate şi o piele mai luminoasă. În plus, studiile au demonstrat faptul că detoxifierea îmbunătăţeşte concentrarea, creşte nivelul de energie şi imunitatea.

De ce fructe şi legume proaspete?

De regulă curele de detoxifiere sunt bazate pe sucuri din fructe şi legume pentru că acestea pot fi mai uşor asimilate de către organism, oferind rapid cantitatea de nutrienţi necesară (în special vitamine, minerale şi antioxidanţi) pentru a te simţi plin de energie şi vitalitate. Este de preferat să consumi alimente cât mai proaspete pentru a beneficia de toate calităţile nutritive oferite de acestea.
Ai posibilitatea de a obţine suc din toate tipurile de fructe şi legume… chiar şi din verdeţuri.

Tu trebuie doar să hotărăşti reţeta şi să introduci fructele şi legumele într-un storcător sau blender.

Tranformă-ţi dieta de detoxifiere într-o pauză delicioasă şi bucură-te din plin de beneficiile sucurilor şi smoothie-urilor din fructe şi legume proaspete!

Foto: freedigitalphotos.net

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.