4 trucuri usoare de slabit

E vară, sezonul de plajă tocmai a început, iar probarea costumelor de baie de anul trecut ne dă mari bătăi de cap și… de cântar. Ca să nu te mai chinui cu diete draconice care te anemiază și nici nu dau rezultate, COSMO vine cu soluții mult mai eficiente, care te vor ajuta să slăbești în timp record.

Slăbitul se cunoaște de dimineațăBea multă apă

Bea cam trei litri de apă vara dacă vrei ca pielea ta să arate bine, să nu ai celulită și ten mat și, mai ales, să nu te confrunți cu senzația de foame atunci când nu este cazul.

Mai exact, deshidratarea se manifestă de cele mai multe ori ciudat – îți este foame, cu toate că abia te-ai ridicat de la masă sau ai fost la prânz cu vreo oră înainte. Dacă acesta este și cazul tău, dă pe gât un pahar mare de apă și vei vedea că senzația de foame va dispărea ca prin minune.

Ceaiurile pentru slăbit, eficiente sau nu?

Spală-te pe dinți

Poate că o să ți se pară ciudat, dar dacă te speli pe dinți după fiecare masă, vei mânca mai puțin, pentru că astfel îi transmiți creierului mesajul: „Masa s-a terminat”. Simplu, nu?!

Ia o pauză

Ia-ți mintea de la mâncare și ieși la o plimbare sau citește o carte – ideea e să nu te mai gândești că-ți este foame. Până ce organismul tău se va obișnui cu mai puțină hrană, îți „va cere” chinuindu-te. Și, nu uita, bea multă apă.

Cum au slăbit vedetele după sarcină

Sună un prieten

Cercetări recente au arătat că poftele nu durează mai mult de 5 minute. Pentru ca acestea să treacă mai repede, sună o prietenă bună și stai de vorbă cu ea cât mai mult.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise