4 trucuri pentru a slabi rapid

Nu te duce la cumpărături fără gumă

Astfel, nu te vei putea înfrupta din sample-urile de semipreparate, brânză sau dulciuri pentru că vei mesteca de zor şi, oricum, gustul mentolat al gumei nu se potriveşte cu nici un aliment. De altfel, nu vei putea gusta nici din mâncarea preparată în hipermarketuri, oricât de îmbietor ar fi mirosul – din nou, gustul mentolat al gumei îţi va sabota planurile de încălcare a regulilor de dietă.

 

 

Nu păstra mâncarea în caserole opace

Tentaţia de a da iama în ele este cu mult mai mare pentru că opacitatea cutiilor în care ţii alimentele nu-ţi permite să apreciezi în mod just cât de multă mâncare consumi. De asemenea, opacitatea îţi dă impresia că eşti le adăpost de priviri indiscrete sau remuşcări.

Pune întotdeauna mâncarea în farfurie

Nu mânca niciodată direct din ambalaj sau din caserolă pentru că vei sfârşi prin a te înfrupta în exces deoarece nu-ţi vei da seama de cantitatea exactă pe care o serveşti.

 

 

Bea apă după ce ai terminat masa

Pune-ţi în farfurie cantitatea de mâncare pe care ţi-ai propus s-o serveşti şi, după ce ai terminat, bea apă pentru ca senzaţia de saţietate să se instaleze mai rapid, oprindu-te să îţi mai pui o porţie.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.