4 top-modele Victoria’s Secret dezvaluie dieta lor

By  | 

Vrei să arăţi la fel de bine precum celebrii Ȋngeraşi Victoria’s Secret? Iată-le secretele alimentare:

Joan Smalls
Joan susţine că dacă vrei să arăţi superb ȋnaintea unui mare eveniment ca propria nuntă sau un party important, trebuie să ȋncepi munca mult ȋnainte. Nu-ţi traumatiza corpul cu shimbări bruşte de dietă care nu duc decât la dezechilibre majore şi pe termen lung la boli.

Joan se jură că o dietă sănătoasă şi echilibrată, fără abuzuri de nici un fel (nici prea multă mâncare nici prea puţină) este cheia, dar că pentru a avea un meniu sănătos pe durata ȋntregii zile ar trebui să ȋncepi cu un mic dejun energizant şi nutritiv ca acesta: “Mă asigur că am fructe pentru că am nevoie de zahăr. Nu beau cafea pentru că nu-mi place ce-i face inimii mele. Şi iaurt, granola, ouă…”

Clientele Victoria’s Secret isi doresc marimi mai mari

Elsa Hosk despre cum e sa fii un inger Victoria’s Secret (interviu)

Jourdan Dunn
Ca şi cealaltă colegă de catwalk, şi Jourdan este de părere că pentru a arăta bine nu trebuie să ţii un regim de scurtă durată, ci să ai o alimentaţie sănătoasă de viaţă respectându-ţi astfel corpul.

“Ȋn general, mănânc sănătos. Nu urmez nici o dietă nebună şi nu fac ceva special ȋnainte de un show. Vreau să mănânc healthy pentru că vreau alimente bune ȋn organismul meu. Ador curry-ul, preparatele cu mult curry pot fi sănătoase. Ȋn această perioadă mă dau ȋn vânt după bucătăria sud-asiatică – ȋmi plac curry-urile thai sau malaesiene. Nişte legume la tigaie sunt de asemenea bune, dar şi un peşte prepaparat la aburi”, spune Jourdan.

Karlie Kloss
Privind fanteziile pe care le au femeile ce nu merg pe catwalk despre modelele ȋn general şi Ȋngeraşii Victoria’s Secret ȋn special, Karlie spune că:”Nu cred că oamenii realizează nici măcar jumătate din chestiile pe care le mâncăm. Suntem oameni, suntem “normale” – ȋmi trăiesc viaţa, am o viaţă frumoasă, fericită şi sănătoasă. Da, mă ȋnfrupt din când ȋn când! Dar şi fac mult sport! Fac mişcare, mă antrenez la sală, sunt foarte activă şi tot timpul foarte sănătoasă, dar ştii… ador dulciurile. Până la urmă totul se rezumă la echilibru pentru că este singura metodă de a menţine un stil de viaţă cu adevărat healthy. Nu ţin regim şi nu sunt un fan al dietelor sau posturilor. Doar fac tot ce pot pentru a mă menţine sănătoasă”, ne ȋncurajează Karlie.

Devon Windsor
Ȋntrebată dacă modelele se ȋnfometează sau dacă trebuie să aibă mari resctricţii alimentare pentru a defila pe podium, Devon a răspuns că: “Depinde de fată. Eu am dintotdeauna un metabolism rapid, aşa că nu trebuie să am o mare grijă la ce mănânc, dar, ştii, moderaţia este cheia. Mănânc tot ce-mi place, dar ȋn cantităţi mici. Mă dau ȋn vânt după dulciuri, dar dacă poftesc la o brioşă, voi mânca una, nu cinci. Ador şi ciocolata.”

 

Comments

comments