4 tentative eşuate de #flirt

Uneori, tăcerea chiar e de aur. Iată care sunt cele mai neatrăgătoare replici pe care le poţi emite în timp ce flirtezi, după părerea expertului COSMO în dating, Matthew Hussey.

  1. „Nu-ţi mai aminteşti cum mă cheamă, nu-i aşa?”

Poate îi spui chestia asta cu intenţia de a fi jucăuşă, dar nu vei reuşi decât să pari nesigură. În loc să începi cu un semi-reproş, mai bine ajută-l, spunând: „Bună, ne-am cunoscut la petrecerea X. Sunt Rebeca”. Abordarea asta îi arată că eşti relaxată şi că nu te iei prea în serios.  1. „Eh, ştii tu, mai nimic…”

Un asemenea răspuns vag la întrebarea „Ce mai e nou în viaţa ta?” nu va contribui la continuarea conversaţiei. De acum acolo, preia această întrebarea ca pe o invitaţie la a oferi informaţii pozitive despre tine: „Chiar acum plănuiesc o excursie în Brazilia. Sunt foarte entuziasmată!”.

  1. „Dumnezeule, sunt transpirată toată. Arăt groaznic!”

Nu-ţi strica singură imaginea! Foarte multe femei au tendinţa să facă asta, mai ales atunci când primesc un compliment de la un tip. Nu numai că reuşeşti astfel să respingi tentativa lui de a flirta cu tine, dar îţi dezvălui de asemenea nesiguranţele… mult prea devreme. Data viitoare când un bărbat îţi spune că arăţi bine, răspunde-i cu: „Aww, mulţumesc. Mă faci sî mă simt mai bine — mai ales după sesiunea aia solicitantă de fitness!”.

  1. „Între noi fie vorba, are nişte probleme cu fostul…”

Poate că încerci doar să faci conversaţie, dar bârfa nu e niciodată atrăgătoare — mai ales dacă o practici cu un bărbat pe care abia l-ai cunoscut. Îl vei face să se îndoiască de loialitatea ta. E mai inspirat să vorbeşti în termeni pozitivi despre oameni.

57%

dintre bărbaţii mileniali recunosc că au purtat aceleaşi haine două zile consecutiv din cauza unei aventuri de noapte… neplănuite.

Sursă: Taylrd Clothing Company, Traducere şi adaptare: Teodora Tîrcă

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.