4 smoothie-uri racoritoare

Ce poate fi mai potrivit într-o zi călduroasă de vară decât un smoothie? Am ales 4 rețete pe care pur și simplu le vei adora.

Banana și ghimbir

Acest smoothie te va ajuta să îți îmbunătățești digestia, starea de greață și alte probleme ale stomacului. Ai nevoie de 1 banană, 1 iaurt de vanilie, 1 lingură de miere, 1 linguriță de ghimbir ras. Amestecă într-un blender toate ingredientele și, pentru un „touch” racoritor adaugă in blender câteva cuburi de gheață.

5 super-foods anti-stres

Fructe de pădure

Pentru o zi plină de energie, începeți dimineața cu un smoothie. Ingredientele sunt urmatoarele: 1 cană cu zmeură, 1 cană de lapte de orez sau migdale, 1 cană de cireșe fară sâmburi, 1 lingură de miere, 2 lingurițe de ghimbir ras, 1 lingură de suc proaspăt de lămâie. Amesteca totul în blender și bautura ta este gata.

Retete delicioase cu cirese

Caise și mango

Combinația dintre caise și mango este fară doar și poate delicioasa! Ai nevoie de 6 caise, 2 fructe de mango (pe care trebuie să le tai sub formă de cuburi mici), 1 cană de lapte sau iaurt degresat, 4 linguri de suc proaspăt de lămaie, 1 linguriță de extract de vanilie și 8 cuburi de gheață. Pune în blender toate ingredientele și amestecă-le timp de 8-10 secunde. Enjoy!

5 obiceiuri alimentare care te mentin sanatoasa vara

Smoothie verde

Această bautură are și proprietăți detoxifiante. Pentru a o prepara ai nevoie de 1 castravete, 2-3 kiwi, 1 măr verde și un avocado. Adaugă toate ingredientele în blender și amestecă-le timp de 20 de secunde. Ca bautura să fie și mai racoritoare pune 4 cuburi de gheață în aparat și timp de alte 10 secunde amestecă preparatul. Voila!

Text: Teodora Dragusin

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise