4 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Raw Food

Raw nu înseamnă obligatoriu vegan

Principiul dietei este de a găti fără foc. Ei bine, sunt produse de proveninţă animală care se pot consuma foarte bine în acest stadiu şi care au beneficii multiple, aşa că este bine să le incluzi în meniu. Poţi să mînânci lapte dacă ai acces direct la sursă, ouă crude, preferabil cele de prepeliţă şi chiar carne marinată, sushi, prosciutto, somon fume, etc.

 

 

Mare varietate de reţete

Orice fel de mâncare îşi are corespondentul mult mai hrănitor în cadrul reţetelor raw, unele dintre ele foarte similare cu cele originale. Deşi vei simţi lipsa anumitor arome, vei mânca mult mai sănătos . Cel mai important element al unui preparat delicios este utilizat în continuare, anume condimentele.

Mult mai avantajos dacă ai un stil de viaţă activ

Produse şi reţete noi raw apar în fiecare clipă pe rafturile magazinelor şi pe internet, aşadar nu vei duce lipsă de inspiraţie. Cel mai avantajos este faptul că acest stil de viaţă îţi va oferi energia necesară pentru a trece cu bine peste zilele aglomerate de la birou şi sunt atât de simplu de preparat!

 

 

Nu este obligatoriu să mănânci exclusiv raw

Să spunem că 80% dintre alimentele pe care le consumi sunt preparate fără foc iar celelalte 20% sunt micile tale poftele de mâncare gătită. Nu îţi va ţine nimeni socoteala ce şi cum consumi şi dacă nu depăşeşti aceste procente vei putea beneficia în continuare de efectele pozitive ale dietei. Ai grij[ cu excesele, însă!

Nu îţi fie teamă să încerci acest stil de viaţă, vei avea doar de câştigat. În plus, eşti deja iubitoare de raw fără să îţi dai seama!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.