4 look-uri sexy pentru picioarele tale

Fie că-ți etalezi picioarele într-o fustă mini sau le încolăcești pasional în jurul iubitului tău, noi te asigurăm că vei fi mândră de ele, fiindcă vor fi exaaaact cum ți le-ai dorit dintotdeauna…

1 Pielea ca de bebeluș
Metodele de depilare trebuiesc diversificate vara, dat fiind că picioarele sunt expuse zi de zi. Alternează ceara/epilatorul electric cu lama de ras (un procedeu util pentru a-ți elibera firele crescute sub piele între epilări). Dacă ai vergeturi (80% dintre femei se confruntă cu problema asta), folosește Bio Oil, 53 lei, cu rezultate excepționale în eliminarea vergeturilor și cicatricilor, fiind recomandat și în prevenția și tratarea vergeturilor în timpul și după sarcină. Este un ulei uscat ce se absoarbe imediat, fără conținut de apă (deci este activ 100%), dând pielii un aspect suplu și satinat.2 Lungi, ca de gazelă
Vrei să arăți subit mai slabă? Bronzează-te. Dar soarele face pielea să îmbătrânească mai repede, deci ferește-te cât poți de el. În schimb, capătă instant un bronz sublim folosind un autobronzant, pentru a acoperi inclusiv nesuferitele vene varicoase sau celulita. Apoi aplică o pudră lucioasă pe centrul coapselor pentru a le lungi optic, spune makeup artistul Janice Kinko.

CITEȘTE ȘI: Trucuri cool pentru o vară hot

3 Ferme și musculoase
Tonifiază-ți picioarele fără să te epuizezi. Dansul e cea mai bună formă de mișcare, deci țopăie cât poți de des prin casă; ritmurile latino sunt cele mai solicitante. Dacă nu ești genul, fă fandări timp de 10 minute pe zi și încearcă să mergi mai mult pe jos (eventual cu greutăți atașate de glezne). Ce-ar fi să trișezi și să-ți faci picioarele să pară mai ferme și mai musculoase, poți folosi un ulei pentru corp. Fie că folosești un ulei pentru bebeluși, de măsline sau unul iluminator, acesta va face picioarele să pară „beton”, deoarece captează lumina pe mușchi.

4 Sexy și strălucitoare
Fă-ți picioarele cel mai de preț accesoriu ajutându-le să strălucească de la sine. Mai întâi perie-le bine pe uscat, apoi folosește un scrub, pentru a elimina eficient celulele moarte ce împiedică pielea să strălucească. Când ieși din baie hidratează-ți pielea din belșug cu o cremă foarte grasă. Pune-ți apoi picioarele în valoare cu o loțiune satinată pentru corp (de obicei, poți găsi astfel de produse în gamele complementare ale parfumurilor, cu beneficiul suplimentar al aromei luxuriante).

CITEȘTE ȘI: Reguli de etichetă la sala de fitness

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise