4 aplicatii de beauty incredibile

Descarcă-le pe smartphone-ul tău pentru a le avea la ȋndemână la nevoie. Crede-ne, cu un simplu download ȋţi vei schimba radical look-ul.

Trusper
Este unul dintre cele mai appreciate aplicaţii de către beauty editori pentru că aici găseşti tot ce vrei ȋn materie de frumuseţe, de la sfaturi şi super-trucuri de la profesionişti sau amatori la idei de tipul DIY sau sfaturi de wellness, pentru o viaţă mai zen.

Iar dacă ai o ȋntrebare sau o dilemă de frumuseţe, nu trebuie decât să o lansezi ȋn comunitatea Trusper pentru a primi o grămadă de răspunsuri avizate.

Nail Snob
Adori o anumită nuanţă de ojă, dar nu mai ţii minte codul nuanţei, producătorul sau denumirea sau mai nimic ȋn afară de faptul că te dai ȋn vânt după acel roz fuchsia? Aici intervine aplicaţia Nail Snob. ȋncarcă o fotografie cu manichiura care-ţi dă bătăi de cap şi ȋn curând vei afla cine este producătorul şi ce cod are nuanţa.

Dacă nu ai o fotografie, nu-ţi rămâne decât să cauţi ȋn imensa bază de date a aplicaţiei.

Modiface Eyebrows
Ca să nu pari speriată, mirată sau supărată tot timpul din cauza faptul că iar ţia greşit cosmeticiana sprâncenele, ȋncarcă mai ȋntâi o poză prim-plan cu tine pe aplicaţia Modiface Eyebrows şi vezi cum ȋţi stă. Mai ales dacă vrei să-ţi vopseşti sprâncenele sau să ţi le tatuezi, această aplicaţie este “aur curat”.

How To Make Your Hair Look Fab
Ai ȋnţeles despre ce este vorba… Urmăreşte video pe iPhone şi iPad pentru a ȋnţelege cum să-ţi faci o coafură complicată după care te dai ȋn vânt sau o tunsoare perfectă pentru forma feţei tale.

Pentru el – 5 aplicatii gratuite de grooming

6 aplicatii pentru iOS super-cool

5 aplicatii gratuite pentru slabit

 

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise