Slabeste pentru a fi seducatoare vara asta

Nu-ţi bate capul cu diete draconice sau detoxuri cu sucuri, ştii prea bine că vei muri de foame, vei da iama ȋn frigider şi vei pune kilogramele la loc.

Astfel, ȋn loc să-ţi maltratezi organismul, mai bine ȋl tratezi cu respect şi ȋi dai tot ce are nevoie pentru a fi sănătos şi a arăta fabulos, fără să-l ȋnfometezi sau să-l privezi de hrană nutritivă.Ȋţi spunem cinci trucuri realiste şi foarte eficiente care te vor ajuta să dai jos şi să nu mai pui la loc kilogramele.

Proteină, proteină, proteină
Că este iaurt, carne sau soia, ai nevoie de multă proteină pentru a te menţine sănătoasă şi energică. Dar te rog să nu iei iaurt cu 0 % grăsime, de cele mai multe ori aceste iaurturi nu au nici un gust. Gustul contează foarte mult ȋntr-o dietă pentru că organismul nu trebuie “să simtă” că-l privezi de tot ce este delicios, este de ajuns că vei tăia porţiile la jumătate.

Cereale integrale, dar nu “fără număr”
Renunţă la carbohidraţii simpli ȋn favoarea celor complecşi, dar nu uita că şi mâncarea sănătoasă ȋngraşă, deci estimează-ţi cuantumul de calorii al cerealelor integrale pe care le-ai pus ȋn bol sau al nucilor pe care le serveşti ca snack (ştiai că 100 de grame de nuci are peste 500 de calorii?!).

Pe de altă parte, cerealele integrale ȋţi vor menţine indicele glicemic la un nivel scăzut, iar asta ȋnseamnă că ai un risc redus de a face diabet, şi ȋţi vor da o senzaţie de saţietate ȋndelungată, ajuntându-te să mănânci mai puţin.

Combină alimentele deştept
Pentru a obţine cele mai bune şi mai rapide rezultate şi a intra ȋn acea pereche de bikini cu o măsură mai mici, trebuie să ştii cum să combini deştept alimentele.

Astfel, dacă mănânci o carne mai grasă ca cea de porc sau vită, serveşte-o cu o salată mare şi cu un disc de orez, dar nu cu pâine, indiferent dacă este integrală sau albă.

De asemenea, mănâncă mai mult peşte, ouă şi brânză pentru extra-proteină cu puţine calorii, dar care are darul de a te menţine plină şi nebalonată multe ore de-a rândul.

Slabire sanatoasa: 5 reguli de aur

4 mituri despre slabire

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise