3 trucuri pentru a slabi rapid

Un studiu coordonat de National Institutes of Health privind felul ȋn care funcţionează metabolismul uman a demonstrat că aşa cum fiecare persoană are o amprentă unică, nici metabolismele nu sunt la fel, ci că există diferenţe biologice ȋntre ele. Dar există câteva trucuri care te pot ajuta să dai jos câteva kilograme indiferent de cât de lent este metabolismul tău.

Redu temperatura ȋn casă
Faptul că reduci temperatura ȋn casă te va ajuta să slăbeşti. De ce? Este simplu: ȋn primul rând, corpul tău va accelera metabolismul pentru a menţine temperatura internă optimă, iar ȋn al doilea rând, căldura induce starea de moţăială şi nu te vei mişca atunci când tot ce ai vrea este să pui capul pe pernă.

Pune-ţi mobilul la treabă
Pune alarma smartphone-ului la fiecare 30 de minute sau la fiecare oră pentru a te ridica de pe scaun şi a face 10 genuflexiuni, 30 mersul piticului din bucătărie şi până ȋn dormitor sau măcar câteva mişcări de stretching pentru a ȋntinde oasele şi muşchii şi ca să nu ajungi ȋnţepenită la bătrâneţe.

Formula magica de slabit

Cum au slabit vedetele dupa sarcina

5 aplicatii gratuite pentru slabit

Trezeşte-te şi fă sport
Nimic nu este mai benefic pentru organismul tău ca sportul de dimineaţă. Dacă nu eşti prea dinamică la primele ore ale dimineţii, nu-i bai, poţi face stretching sau yoga, forme de mişcare minunate, care tonifiază şi energizează.

Sau descarcă aplicaţia Wahoo’s 7-Minute Workout  şi fă câte zece minute de sport când ai timp de-a lungul zilei.

Fă sport prin casă
Bea-ţi cafeaua făcând genuflexiuni (ai să râzi ȋn hohote), sari de 50 – 100 de ori, sari coarda, stai ȋn poziţia plansă, fă câteva mişcări de tae bo, fă curăţenie cu greutăţi la picioare, ȋntr-un cuvânt, antrenează-te fără să simţi sau să fii nevoită să te duci la sală.

Cum a slabit Kelly Osbourne 30 de kilograme

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise