3 trucuri anti-aging de la Elle Macpherson

By  | 

elle_macpherson_anti-aging_1

A ȋmplinit 50 de ani, dar arată de 30. Care sunt trucurile ei anti-aging afli de la COSMO.

Ȋn anii ’90 era cunoscută sub numele de scenă “Corpul”, iar astăzi, după ce a celebrat recent cea de-a cincizecea aniversare, Elle Macpherson demonstrează că ȋncă este demnă de aceeaşi “titulatură”.

Şi la această vârstă, Elle afişează aceleaşi picioare lungi şi tonifiate, un abdomen plat şi superbul său păr care cade senzual pe umeri.

6 trucuri anti-aging

Ȋntrebată cum se simte cu ocazia aniversării, Elle a răspuns:”Mă simt iubită, echilibrată, fericită, sănătoasă şi ȋmpăcată cu cine sunt. A mă simţi bine este cel mai important lucru pentru mine acum, a arăta bine vine de la sine. Secretul meu? Iubire, râsete şi “verziturile” mele.”

Ca şi alte modele celebre, Miranda Kerr de exemplu, şi Elle Macpherson este adepta superfoods, alimentelor cu un bogat conţinut nutritiv. Dar spre deosebire de alte femei cunoscute, Elle a adoptat dieta alcalină, unul dintre cele mai puternice trenduri alimentare anti-aging la ora actuală care presupune un regim care să menţină constant pH-ul corpului la o valoare neutră.

Ingrediente naturale care te apara de riduri

“Ingredientele” de bază ale regimului alcalin anti-aging sunt: legumele, mai ales cele de culoare verde ȋnchis, bogate ȋn clorofilă, peştele şi carnea slabă şi renunţarea la tot ce “vine” la cutie de metal, sticlă de plastic sau borcan, la dulciuri şi junk food. Ideea este să menţii o alimentaţie cât mai “curată” şi mai bogată din punct de vedere nutriţional.

 “Se vorbeşte atât de mult despre sănătate şi sport, dar ce-mi doresc eu este echilibru interior din punct de vedere spiritual, emoţional, dar şi fizic şi din experienţa mea pot spune că este o strânsă legătură ȋntre ele. Dar echilibrul interior nu este ceva ce poţi obţine doar mergând la sală, folosing creme scumpe sau vorbind cu un terapeut. Este acel sentiment de echilibru şi forţă care ȋşi are rădăcinile din sufletul nostru, dar şi la nivel celular”, explică Elle.

Celebrul model şi-a lansat şi o linie de suplimente destinate celor care ţin o dietă alcalină anti-aging sau care ţin la sănătatea lor. The Super Elixir by WelleCo a fost creat de către celebra nutriţionistă Simone Laubscher specializată ȋn prevenirea apariţiei bolilor.

 

Comments

comments