3 site-uri pentru antrenamente distractive, dar care functioneaza

Acum e mai ușor decât niciodată să faci sport acasă! COSMO ți-a pregătit o listă de 3 site-uri unde vei găsi antrenamentele perfecte pentru tine.

Nu trebuie să mergi la sală pentru a putea face sport, nu trebuie nici măcar să ieși din casă! Mulțumită internetului, ai la dispoziție zeci, sute de site-uri grozave unde poți găsi antrenamentul potrivit ție. Pentru a-ți veni în ajutor, COSMO a testat câteva dintre ele și le-a ales pe cele mai bune.

De ce nu functioneaza antrenamentul tau?

FitnessGlo costă 12 dolari pe lună, dar te poți bucura și de un free trial de 15 zile – timp destul să înveți antrenamentele. Site-ul îți pune la dispoziție exerciții simple sau mai complicate, pentru care îți trebuie să nu echipament, indiferent dacă ești începător sau te afli deja la un nivel mai avansat.

Nike+ Training Club App este o aplicație gratuită pentru iOS și Android. Astfel, o vei avea mereu la îndemână, pe smartphone. În plus, este foarte simplu de utilizat.

Exercitii pentru femei cu sanii mari

BeFiT este un canal de YouTube unde vei găsi numeroase clipuri video (până în acest moment au fost postate 2751 de clipuri) și care are peste 2 milioane de abonați. Vei găsi aici orice, de la pilates și cardio până la yoga și exerciții de forță, dar și sfaturi pentru o alimentație sănătoasă.

De asemenea, urmărește și categoria fitness pe COSMO, unde vei găsi numeroase exerciții pentru tine!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.