3 retete de smoothie ca sa te simti perfect

By  | 

Femeia modernă, expertă în multitasking şi demnă de a defila pe podiumurile de modă, are nevoie de un boost de… de toate! Ei bine, un banal (ai putea spune) smoothie conţine mixul secret al unui look de invidiat şi o minte brici!

Reţetă de smoothie pentru un look de invidiat

Ingrediente: o mână de baby spanac, o mână de varză kale, 3 rondele de ananas, 1 kiwi, 1/2 banană, 1 portocală mică, 1 măr Granny Smith, o bucată de ghimbir proaspăt curăţat, o mână de seminţe decorticate de cânepă, 1 lingură de praf de ceai verde Matcha, 1 lingură de pulbere de iarbă de grâu, 250 ml apă de cocos.

Cum se prepară: pune ingredientele în blender şi mărunţeşte-le până capătă consistenţa dorită. Ingredientele de mai sus îţi vor ajunge pentru mai multe serrviri!

Pentru că le luăm mereu drept etalon de frumuseţe, am aflat pentru tine ce smoothie beau vedetele. L-ai încercat deja?

Reţetă de smoothie pentru detoxifiere

Ingrediente: 3-4 sfecle roşii de mărime medie, o portocală mică, un măr Granny Smith mic, 2 morcovi, 4 rondele de ananas, o mână de mure, o mână de seminţe decorticate de cânepă, 1 bucată medie de ghimbir proaspăt, 250 ml apă de cocos.

Cum se prepară: ingredientele se taie în bucăţi mai mici (acolo unde e cazul), se pun în blender şi se mărunţesc până capătă consistenţa dorită.

Dacă te gândeşti serios să ţii o dietă de detoxifiere, iată cum să te pregăteşti.

Reţetă de smoothie puternic antioxidant

Ingrediente: 4 rondele de ananas, o mână de mure, 5-6 căpşuni medii, o mână de zmeură, 2 morcovi, o portocală mică, un măr Granny Smith, o bucată de ghimbir, 1 mână de seminţe decorticate de cânepă, 250 ml apă de cocos.

Cum se prepară: ingredientele se mărunţesc şi se pun în blender pentru a fi transformate într-un smoothie delicios. 

Iată care sunt cele mai importante surse naturale de antioxidanţi.

După cum ai observat şi tu, majoritatea ingredientelor pentru smoothie se repetă, aşadar nu trebuie să îţi faci o listă prea mare de cumpărături. Schimbă reţeta de la o zi la alta şi nu uita să ţii preparatul la rece. Ai grijă, a doua zi nu va mai fi bun, aşadar dacă ştii că nu o să îl termini, donează-l unei colege.

Poftă bună!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *