3 proceduri profesionale pentru gene mai lungi

Vrei gene mai lungi? Te-ai convins, cele false sunt o corvoadă, extensiile sunt costisitoare și necesită întreținere permanentă (plus restricții incomode), iar transplantul nu e deloc accesibil… deocamdată. Din fericire, există alternative:

 

Noul permanent:

LVL Enhance sau laminarea genelor, 250 lei

În loc să onduleze genele pe termen lung folosind permanentul pentru gene, laminarea cu LVL presupune îndreptarea lor de la rădăcină, făcându-le să pară mai lungi, într-un efect ca de evantai. Procesul este urmat de o nuanțare a genelor, pentru un aspect mai dramatic. Face minuni chiar și pe genele scurte, efectul durând până la șase-opt săptămâni.

 

Noul tratament:

Volum „rusesc”, 380 lei

Aceste extensii extrem de fine, sintetice, sunt buchețele micuțe care, aplicate individual pe firele naturale, se deschid în evantai, multiplicând numărul genelor. Astfel, obții volum și gene mai lungi fără dezavantajul greutății unor extensii. Dacă sunt aplicate bine, acestea te pot face să renunți la machiajul ochilor pentru aproape cinci săptămâni. Dar dacă nu sunt puse bine… caută pe Google „RuPaul” și vei înțelege!

 

Noua colorare:

Rimmel London Volume Colorist mascara, 34,8 lei

Asemenea unui șampon nuanțator, această mascara volumizatoare nu doar face gene mai lungi, ci și înegrește genele progresiv, atingând punctul maxim de colorare în vreo două săptămâni de uz zilnic. Sigur, nu se compară cu un vopsit profesional, dar oferă un beneficiu nesperat de la o mascara, fără efort suplimentar.

 

 Citește și: 5 proceduri pentru gene lungi. Le-ai încerca?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.