3 moduri prin care sportul iti imbunatateste relatia

Nu știi cum să îți îmbunătățești relația? Încearcă să faci mai mult sport!

Știm că relațiile nu sunt simple. Vrei să ai o carieră, trebuie să faci treabă prin casă, poate ai și copii… uneori poate fi dificil să ai grijă și de relație. Probabil te gândești că ultimul lucru de care ai nevoie e să mai treci încă ceva pe lista cu lucruri ce trebuie să le faci, dar sportul poate face minuni pentru relația dintre tine și partener!Cum te ajuta sportul sa-ti antrenezi creierul

Iată 3 moduri prin care sportul îți îmbunătățește relația:

Vei avea o stare de spirit mai bună. Doar 20-30 de minute de exerciții zilnic îți pot schimba complet starea! Activitatea fizică stimulează producția de endorfine și reduce stresul, nu doar momentan, ci pe termen lung. Cercetătorii au arătat că sportul te poate ajuta și să te descurci mai bine în perioadele stresante, atât în relație, cât și în general. Dacă tu vei fi mai fericită, relația va avea doar de câștigat!

Îți crește încrederea în tine. Încrederea joacă un rol important în relațiile pe care le avem cu cei din jur. Exercițiile regulate îți vor da un sentiment de împlinire și te vor face să ai mai multă încredere în tine, iar o femeie încrezătoare și motivată este un partener de cuplu grozav!

Stii de cat sport ai nevoie?

Vei avea un libido mai crescut. A fost dovedit științific că exercițiile fizice au efecte benefice din punct de vedere fizic, dar și din punct de vedere psihologic. Cu alte cuvinte, sportul duce la sex mai mult și mai bun!

Ce spui, nu crezi că e cazul să îți faci și tu timp pentru mai mult sport?

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.