3 moduri de a-ti prinde parul in coada la petrecerea de REV

Se apropie petrecerea de Rev şi nu mai ai timp să treci pe la salon ca să-ţi aranjezi părul? Nu e cazul să te stresezi din cauza asta. Cu puţină răbdare şi inspiraţie, îţi poţi face singură cele mai chic & stylish coafuri de party!

Coada sofisticată

Dacă porţi o rochie decoltată sau o ţinută cu un top care îţi descoperă gâtul şi umerii, cel mai bine ar fi să-ţi prinzi părul şi să porţi un colier statement sau nişte cercei preţioşi care să-ţi pună în valoare chipul şi decolteul. Şi ce poate fi mai simplu decât să-ţi prinzi părul în coadă? După ce-l speli, „tratează-l” cu puţină spumă modelatoare ca să dai greutate firului de păr şi să-l poţi manevra mai uşor.

Prinde-ţi o coadă simplă cu un elastic subţire, aplică fixativ pe lungimea ei şi prinde din loc în loc, la distanţe egale, câte un elastic mic, subţire, pe care nu trebuie să-l înfăşori de mai multe ori în jurul cozii. Trage uşor de porţiunile de păr dintre elastice pentru a le face mai bufante şi mai aplică puţin spray fixativ pe coadă pentru a fixa mai bine elasticele şi forma cozii. Simplu şi de efect!

Coada înaltă

Coada prinsă în vârful capului îţi asigură întotdeauna un look senzual, deoarece descoperă faţa şi o alungeşte, adăugând şi câţiva centimetri în înălţime. Efectul este cu atât mai sexy cu cât îţi machiezi ochii mai intens: un smokey eye dramatic combinat cu părul prins în vârful capului îţi va aface ochii să pară mai mari şi mai migdalaţi.

Dacă ai părul întins, mergi pe stilul sleek and chic: prinde-l cât mai lipit de cap într-o coadă cât mai înaltă şi fixează bine cu fixativ, pentru a te asigura că niciun fir de păr nu iese „din formaţie”. Dacă ai părul ondulat, tapează-l pentru a crea volum şi prinde-l cât mai în creştetul capului folosind multe agrafe, sau prinde-l într-o coadă cu un elastic gros, pe care îl acoperi cu şuviţe de păr. Ideea este să creezi cât mai mult volum în vârful capului pentru a crea iluzia de faţă ovală şi ochi migdalaţi.

Răvăşit şi sexy

Indiferent că ai părul întins sau natural, tapajul poate face minuni! Împarte părul din faţă, creştet şi din părţile laterale în secţiuni şi tapează-le pe fiecare. Aplică fixativ după fiecare tapare şi, odată ce obţii volumul dorit, piaptănă uşor secţiunile spre spate. Prinde-ţi părul în coadă – sus, jos, unde preferi – strângând şi lipind mai mult părul de cap în părţile laterale, şi înfăşoară baza cozii cu o şuviţă pe care o fixezi cu agrafe. Dacă simţi nevoia de coadă mai bufantă, tapeaz-o sau foloseşte placa/ ondulatorul pentru a o bucla uşor. Finisează cu spray fixativ din belşug şi eşti gata de party!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.