Vei fi domnișoară de onoare? Pune aceste 3 întrebări înainte!

În afară de cererea în căsătorie, cererea de “domnișoară de onoare” este, probabil, cea mai importantă din viața unei… prietenii! Este o oportunitate unică de a-ți arăta devotamentul față de prietena ta cea mai bună și de a te bucura de fluturași în stomac, alături de ea.

Dar înainte să accepți acest “job”, asigură-te că pui câteva întrebări. Altfel, s-ar putea să te trezești într-o situație cel puțin neplăcută.

Urmează să fii domnișoară de onoare? Iată ce ar trebui să știi!

Află cât te va costa

A devenit tot mai popular obiceiul ca miresele să își lase domnișoarele de onoare să își aleagă singure ținuta, atâta timp cât respectă o anumită nuanță sau lungime. Acesta este un lucru excelent, deoarece înseamnă că ai controlul de a alege o rochie care să se încadreze în bugetul tău. Dar dacă acesta nu este cazul tău, iar mireasa vrea un anumit designer sau model de rochie, ar trebui, înainte de toate, să te asiguri că ți-o permiți.

De ce anume va trebui să te ocupi?

Toate nunțile au o dinamică anume, din moment ce sunt compuse din oameni cu personalități diferite: un planifiator de evenimente cu talent înăscut, o sursă de suport emoțional, artistul comic sau persoana care, pur și simplu, se bucură să se afle acolo! Unele mirese preferă ca domnișoarele de onoare să stea deoparte de organizare și doar să asiste la aceasta, de la distanță. Altele, însă, își vor dori ca acestea să se implice cu totul. De aceea, este bine să stabilești de la început care sunt sarcinile pe care trebuie și îți dorești să le faci, ca să nu te trezești prinsă într-un “conflict de interese”.

Cât de apropiată ești de viitoarea mireasă?

Selectarea domnișoarelor de onoare reprezintă, deseori, o linie fină între cele mai apropiate prietene și persoane pe care le-ai cunoscut acum câțiva ani, la un curs de Pilates, de exemplu. Dacă ești nouă în grupul de prietene al miresei, nu înseamnă neapărat că nu ești apropiată de ea, dar ar trebui să te întrebi: “Voi mai fi în viața ei peste 10 ani?” Dacă răspunsul este da, atunci ar trebui, cu siguranță să accepți.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.