3 erori de stil care te imbatranesc

Nu există femei pe lumea asta care ar vrea să pară nici măcar cu un an mai bătrână decât este ȋn realitate, dar din păcate, anumite obiceiuri de beauty şi mai ales felul ȋn care ne ȋmbrăcăm ne adaugă ani buni peste cei din buletin.

Iar dacă despre greşelile de beauty am tot vorbit, iată-le pe cele legate de felul ȋn care alegi să te ȋmbraci ȋn fiecare zi:Porţi haine prea largi
Da, confortul este esenţial când vine vorba de a alege un outfit, dar nu uita că nu trebuie să fie unicul atribut ȋn funcţie de care alegi cu ce te ȋmbraci.
Mai mult, dacă eşti mică de statură, ai şoldurile mai late sau câteva kilograme ȋn plus, nu ar trebui nici să pui problema să te ȋmbraci cu haine prea largi gen boyfriend jeans sau cămăşi extra-large.
Alternează un pantalon sau jeans semi-skinny cu o cămaşă lejeră şi un sacou lung, care să ascundă “aripioarele” sau şoldurile.

Porţi prea mult negru
Nu mă ȋnţelege greşit, ador această culoare şi o port şi eu, ca şi tine, mai rtot timpul, dar rupe monotonia acestei non-culori cu un colier statement, cu o eşarfă şic şi colorată, o geantă ȋntr-o nuanţă aprinsă sau o măcar o pereche de pantofi roşii. De asemenea, nu ita că negru accentuează defectele pielii, aşa că aplică un ruj ȋntr-o nuanţă tare pentru a da viaţă tenului tău.

Nu ai un sutien bun
Un sutien care este mai mare sau mai mic poate face (la propriu) ravagii: ȋţi poate da dureri de spate, ȋţi face sânii să se lase şi mai mult, ȋţi provoacă dureri, ȋţi taie respiraţia, determină inexplicabile episoade de tahicardie şi nu ȋn ultimul rând ȋţi face sânii să arate oribil.

Alege-ţi un sutien cu balene, care să ofere susţinere şi care să se potrivească distanţei dintre sâni şi să-ţi facă sânii să arate perfect şi senzual, aşa cum trebuie de altfel.

Trucuri de stil pentru femeile cu silueta in forma de para

Trucuri de stil sexy pentru orice silueta

Trucuri de stil pentru a parea mai inalta si mai supla

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise