3 cocktail-uri pentru un corp de vedeta

Vrei să-ţi ȋncepi ziua ȋn forţă, cu energie, simţindu-te minunat ȋn corpul tău şi să-ţi priveşti faţa ȋn oglindă cu mândrie şi drag? Ia-ţi sacoşa de cumpărături din cui că noi ȋţi facem lista cu ce ai de vânat ȋn piaţă şi pe la magazinele de healthy food pentru a prepara cele mai delicioase cocktail-uri de vară pentru piele şi energie. Combină ȋn fel şi chip aceste ingrediente – creativitatea nu are limite!

Cacao raw
Eu mă declar fan al boabelor de cacao sparte! Ador ciocolata, recunosc, dar problema cu ciocolata este că gustul decadent dat de mixul cu zahărul te face să mănânci ȋn neştire, ceea ce nu se va ȋntâmpla dacă-ţi vei cumpăra cacao raw. Cu toate acestea vei avea parte de acelaşi gust iammi de cioco, dar cu o uşoară aromă de cappuccino la pachet şi o textură decadentă mătăsoasă.Observă cum reacţionează organismul după ce ai mâncat câteva boabe: este ca şi cum ai bea cinci Red Bull unul după altul, dar fără efectele adverse ale energizantelor precum palpitaţii, ameţeli sau stare de vomă.

Te vei simţi super-energizată, campioana lumii, femeia care poate muta munţii, care ȋn sfârşit nu mai are nevoie de cafea pentru a deschide ochii.

Apă de cocos
Dacă este un lichid pe care să-l ai ȋn permanenţă ȋn frigider ȋn afară de apă e apa de cocos pentru că este un aliment all-in-one – te ajută să recuperezi organismul rapid după efort fizic sau boală, te răcoreşte, se combină minunat atât cu fructe, cât şi cu ciocolată, este delicioasă şi, dacă-ţi vine să crezi, te ajută să faci muşchi şi să-i menţii elastici şi frumoşi. De asemenea, are potasiu şi electroliţi naturali (electroliţii artificiali se bagă ȋn băuturi energizante de sportivi), deci vei da mai mult din tine la serviciu, la sală şi n-o să mai suferi din cauza oribilei retenţii de apă determinată de căldură.

Ananas
Ai de dat jos? Ananasul este prietenul fetei la dietă! Bafta ta că citeşti articolul unui editor care stă jumătate de an ȋn America Latină pentru că-ţi voi da cea mai delicioasă reţetă de suc pe care l-ai băut vreodată, un deliciu foarte ȋntâlnit ȋn ţările latine.

Spală bine coaja ananasului ȋnainte de a-l curăţa şi după ce scoţi coaja, pune o oală cu apă şi fierbe cojile. Nu adăuga zahăr, vei obţine un suc delicios şi dulce. Pune-l la frigider şi delectează-ţi prietenii servindu-l cu ghimbir ras şi mentă sau cu rom.

Dar ȋncă nu ţi-am spus de ce-ţi recomand ananasul pentru a slăbi… Pentru că ananasul conţine bromelaină, o enzimă care te ajută să digeri mai repede şi accelerează rata metabolică, mărind arderile grăsimilor.

2 smoothie delicioase si cu putine calorii

Cum sa prepari smoothie-ul prefect

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise