3 beneficii ale caniculei

1 Tenul arată mai bine

Unul dintre motivele pentru care se observă o îmbunătăţire a aspectului tenului este folosirea unei cantităţi mult mai mici de machiaj (acesta invadează porii, usucă pielea şi se amestecă cu sebumul şi transpiraţia, afectînd negativ aspectul feţei). Altă explicaţie ar putea fi faptul că, pe un ten uscat, puţin mai mult sebum (producţia sa este stimulată de căldură) înseamnă hidratare naturală, deci un aspect mult mai tonic.

2 Curăţarea pielii este mult mai eficientă

Chiar dacă porii se deschid din cauza creşterii temperaturii, există avantajul că aceştia pot fi curăţaţi mult mai simplu, în profunzime, fără ca tenul să fie agresat prin frecarea cu accesorii sau produse abrazive dure, deci şi aspectul general al pielii va fi mult îmbunătăţit. Totul e ca, după curăţare, să foloseşti o loţiune tonică astringentă şi/sau un produs destinat închiderii şi micşorării aspectului porilor.

3 Detoxifierea este optimizată

Faptul că transpiri mai mult decît de obicei va fi benefic pentru pielea ta, deoarece astfel elimini şi mai multe toxine decît de obicei. Dar trebuie să bei multă apă, să consumi fructe şi legume proaspete şi să faci mişcare – orice, de la mers alert şi pînă la dansuri ritmate – de două-trei ori pe săptămînă!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.