3 aplicatii de smartphone pentru alergare

Chiar dacă nu este aşa cald afară, tot poţi alerga dacă te înfofoleşti cum trebuie. Nu vei răci dacă vei folosi echipamentul corect şi-ţi vei acoperi gura cu un fular sau o cagulă. 

Astfel, cumpără-ţi echipament de alergare pe frig realizat din textile sintetice care elimină transpiraţia, rămîn uscate şi lasă pielea să respire, şi nu uita să ai ceva pe gură pentru a nu inhala direct aerul rece – s-ar putea să ţi se umfle amigdalele sau să te pricopseşti cu o gripă. Acestea fiind spuse, pune-ţi adidaşii în picioare, ia-ţi smartphone-ul şi hai la alergat! 

Run 5K – Super-plan de alergat 5 kilometri 

Indiferent dacă e prima dată când alergi, dacă adori să te antrenezi abordând zeci de sporturi sau dacă preferi să alergi puţin, mult sau foarte mult, acest app îţi oferă super-planuri de antrenament, aşa că sigur îl vei găsi pe cel care ţi se potriveşte. Beneficiezi de GPS, monitorizare a ritmului cardiac şi preluare a playlist-urilor pentru ca să te antrenezi şi mai mult.

Preţ: 0,99$, iPhone

Nike + Running 10 Km – App care te laudă!

Stabileşte-ţi un obiectiv realist pentru următoarea sesiune de alergat, iar opţiunea Coach îţi va crea un plan realist de antrenament în funcţie de nivel (începător, mediu, avansat).

De altfel, vei primi alerte cu o zi înainte de cea stabilită pentru alergat, dar şi o grămadă de laude după ce te vei fi întors stoarsă de puteri din parc. 

Gratuit, Android, iPhone

RunQuest 21k – Treci la nivelul pro 

Poţi ajunge să alergi jumătate de maraton! Acest app este antrenorul tău personal care, în doar 13 săptămîni, îţi va transforma viaţa şi corpul. Să vezi muşchi! App-ul este creat pentru a alterna sprintarea cu mersul pentru a nu te extenua inutil. Plus, ai exerciţii de stretching pentru a preveni accidentările. 

Preţ: 4, 99 $

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.