3 activitati pentru mai multa iubire

Nimic nu dăunează mai mult iubirii ca rutina. Ştii cum e, vii de la serviciu ruptă de oboseală, faci un duş şi te trânteşti pe canapea, cât mai aproape de iubit pentru că nu ai nici un pic de forţă pentru mai mult de atât, iar ȋn weekend ba staţi acasă şi vedeţi filme, ba mergeţi la o plimbare prin acelaşi parc, ieşiţi ȋn acelaşi bar sau mergeţi la cinematograf… Ce să zic, boringggggg!!!
Bifează următoarele idei Cosmo pentru activitati mai dinamice, mai distractive şi care să vă facă să vă simţiţi şi mai aproape unul de celălalt.

Un proiect de cuplu

Că vă decideţi să faceţi un blog de modă, hipser lifestyle sau despre viaţa sănătoasă, tot ce contează este să iniţiaţi un proiect ȋmpreună, care să presupună că trebuie să ȋmpărtăşiţi idei, să depuneţi efort ȋmpreună şi să vă susţineţi reciproc. Crede-mă, un proiect de cuplu pe termen lung va fi baza relaţiei voastre, piatra de temelie care nu va lăsa iubirea să piară.

La dans!
Mai ţii minte filmul Silver Linings ȋn care Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper se ȋndrăgostesc ȋn timp ce ȋnvaţă să danseze ȋmpreună? Ei, bine, asta-ţi propunem şi ţie. Ia-ţi iubitul la cursuri de dans. Poate că nu se dă ȋn vânt după salsa sau vals, dar un tango senzual cu siguranţă ar vrea să ştie să danseze pentru a impresiona “audienţa”. Dacă mai are ezitări, pune-l să privească atent prestaţia lui Antonio Banderas din videoclipul Una Musica Brutal, Gotan Project.Bootcamppp!!!!
Cea mai hot vacanţă la ora actuală este bootcamp-ul, singura de unde te ȋntorci cu muşchi şi cu cel puţin cinci kilograme ȋn minus. Bootcamp-ul presupune că te duci ȋntr-un loc unde ai medic, nutriţionist, antrenor şi unde toată ziua ai parte numai de activităţi dinamice, sportive, menite să te facă să-ţi pui muşchii la bătaie.
Cum bărbaţii comunică cel mai bine cu ajutorul activităţilor care presupun adrenalină, nu mă ȋndoiesc că vă veţi ȋntoarce din bootcamp şi mai ȋndrăgostiţi unul de altul.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.