20 de motive să-ţi placă luna asta

By  | 

Iată cele 20 de motive cu care v-am obişnuit în fiecare lună, de data aceasta pentru care merită să iubiţi luna mai, a anului 2018.

  1. Ne apropiem cu paşi repezi de vară, aşa că e timpul să înlocuieşti cremele hidratante onctuoase cu cele pe bază de gel, care-ţi hrănesc pielea dar o şi răcoresc în acelaşi timp. Nouă ne place La Mer The Moisturising Gel Cream (1.290 lei, 60ml)
  2. Jennifer Lopez a colaborat cu Inglot pentru lansarea unei linii de makeup de 70 de produse, printre care se numără bronzerul Boogie Down, care promite să-ţi ofere aceeaşi strălucire pe care celebra cântăreaţă o etalează de ani de zile şi care-i atât de faimoasă că a primit deja propriul nume: The J.Lo Glow. Colecţia este disponibilă de pe 26 aprilie pe jenniferlopezinglot.com, inglotusa.com şi în magazinele Inglot.
  3. Atenţie, fotbalişti! Încuiaţi-vă dulapurile cât mai repede. Louis Vuitton şi-a trimis modelele pe podium purtând clasicii pantaloni scurţi de fotbal asortaţi la piese regale de costum. Un fel de Marie Antoinette în Champions League.
  4. Pleci la mare de 1 mai? Ia cu tine o piesă din noua colecţie de costume de baie realizată de Beach Bunny în colaborare cu supermodelul Chanel Iman. Sunt atât de faine că n-o să te deranjeze bronzul ”cu dungi”.  
  5. Arată-le mâinilor tale un pic de iubire cu noua cremă de mâini Chanel No. 5 L’Eau On. Manichiura ta merită o ”bază” ultra glam, nu-i aşa?
  6. Fluieră vântul în colecţia ta de spirtoase? Nicio problemă. Aplicaţia Mixel te ajută să creezi cocktail-uri cool pornind de la puţinele ”ingrediente” pe care le ai la îndemână.
  7. President Nixon!? Cynthia Nixon este cea mai recentă celebritate care a rupt internetul în două. O cunoşti graţie rolului Mirandei din Sex and the City, iar recent a anunţat pe Twitter că va candida pentru postul de guvernator al New York-ului. Hey, dacă i-a ieşit lui Trump…

  1. Perfect imperfect. Colecţia Stardust, realizată de Chicineta, este atât de cool că poţi folosi piesele ca obiecte decorative de sine stătătoare. Din porţelan, fabricate manual în România în serie limitată, sunt decorate cu aur. Set 3 piese Stardust, 269 lei – shop.chicineta.ro.
  2. Cartea lunii. Femeia minimarket, de Sayaka Murata, spune povestea lui Keiko Furukara, care lucrează de optsprezece ani cu jumătate de normă într-un minimarket, e necăsătorită, nu a avut niciodată iubit şi nu se poate lăuda cu nicio experienţă sexuală. Ca să închidă gura familiei, începe o stranie relaţie cu Shiraha, un fost coleg de muncă, misogin înverşunat, el însuşi complet inadaptat social. Ce urmează e plin de umor spumos, sarcasc şi autoironie. (Ed. Polirom, 27,95 lei)

Citeşte continuarea materialului în ediţia de mai a revistei Cosmopolitan România.

FOTO: PR, Guliver/Getty Images, Instagram, Splashnews. Text: Roxana Dobriţă

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *