2 trucuri pentru slabire rapida

De cele mai multe ori, răspunsurile la problemele noastre se află foarte aproape, doar că nu le vedem. Astfel stau lucrurile şi când vine vorba de slăbit. Pastilele nu prea funcţionează, iar dacă au efecte benefice, vin la pachet şi cu unele secundare deloc de neglijat, suplimentele pot face depozite de minerale care ne poate sabota organismul ȋn loc să-l ajute, astfel că rămânem cu ȋntrebarea: ȋn afară de “a face foamea” cel puţin un timp, până când corpul se obişnuieşte să primească mai puţină mâncare, ce alt remediu funcţionează pentru a slăbi? N-ai să crezi, dar ȋţi vom spune despre doar două dintre ele pe care le ai la ȋndemână, sunt gratuite şi le adori deja.

O ceaşcă de cafea
Nu numai că ajută organismul “să se trezească”de dimineaţă, animând sistemul nervos, cafeaua, dacă nu este consumată cu zahăr, lapte sau creme, pune şi metabolismul ȋn mişcare. De asemenea, dacă bei o ceaşcă de cafea după ce ai fost la sală, te vei recupera mai repede ȋn urma efortului.Acelaşi lucru este valabil şi dacă eşti somnoroasă şi ai de muncă la birou: o ceaşcă de cafea amară face minuni! Pune-o la ȋncercare şi vei vedea. Nu uita că are şi efect diuretic, aşa că după o cană de cafea, bea două pahare de apă pentru a te rehidrata.

Dieta fericirii – ce alimente sa mananci pentru a stimula hormonii fericirii

Ce dieta ar trebui sa tii in functie de grupa sanguina

Smoothie cu proteină din soia sau grâu
Mai ales dacă nu-ţi place să mănânci un mic dejun ȋndestulător, dar şi ȋn cazul ȋn care vrei să ȋncerci ceva nou, ȋncepe-ţi dimineaţa cu un smoothie delicios pe bază de proteină de grâu sau soia. Pentru a transforma un banal smoothie ȋntr-un super-food ai nevoie de frunze verzi ca cele de spanac sau rucula, fructe (aici poţi adăuga ce ai tu chef, dar şi o banană pentru a te menţine full toată ziua şi a-ţi hrăni organismul cu potasiu şi vitamine) şi o sursă de proteină (alege-o pe cea de grâu dacă nu te dai ȋn vânt după soia).

Cu un asemenea smoothie consistent nu numai că ȋi vei da organismului tot ce are nevoie, de la vitamine la minerale şi proteină, ci ȋţi vei accelera metabolismul cu ajutorul prafului de proteină care, apropo, te ajută să-ţi defineşti mai repede musculatura la sală. De asemenea, acest tip de proteină are efect termic ȋn corp, crescând temperatura pentru ca tu să arzi şi mai multe calorii.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise