17 motive pentru a nu tine dieta

 1.E nasol să-ţi fie foame. Dacă, după ce ai mâncat, încă îţi mai este foame, ce faci? E foarte simplu, mai mănânci puţin. Prin sentimentul de foame organismul tău îţi transmite că încă mai are nevoie de câteva proteine pentru a-ţi asigura energia de care ai nevoie. Evitent că nu e bine să mănânci milioane de calorii, dar ascultăndu-ţi organismul vei ştii cu siguranţă când e cazul să te opreşti din mâncat.

2.E neplăcut când ieşi la masă cu cineva. Dacă mergi la masă la restaurant, persoana cu care vei mânca nu va fi în largul său când va comanda o friptură suculentă cu cartofi iar tu o salată.

3.Crema de ciocolată.

4.Ţinutul unei diete a ajuns o competiţie pentru femei. În loc să fim competitive când vine vorba de cine e promovată în firmă prima, am ajuns să ne întrecem măsurând caloriile consumate zilnic, cât de slabe sau cât de grase suntem. 

5.Tortul.

6.Plăcinta.

7.Cartofii prăjiţi.

8.Dacă ţii dietă nu înseamnă că ţi se vor îmbunătăţi toate aspectele vieţii. Mai bine investeşti timp în tine, învaţă să te iubeşti aşa cum eşti. Asta îţi va îmbunătăţi viaţa.

9.Dieta te face să te simţi vinovată. Mâncarea nu trebuie catalogată ca bună sau rea. Sunt mâncăruri foarte bogate din punct de vedere nutriţional, altele mai puţin bogate. Faptul că te gândeşti la mâncare bogată în calorii nu te face să fii o persoană rea. Mănâncă din când în când (nu zilnic) câte o gogoaşă, dacă ţi-e poftă. Nu eşti un om rău, eşti doar un om. 

10.Să-ţi iubeşti propriul corp este cel mai bun sentiment. Nu trebuie să te abţii de la tot ce îţi place să mănânci doar ca să porţi o pereche de blugi skinny. Uită-te în oglindă şi descoperă cât de frumoasă eşti. 

11.Eclerele.

12.Să ţii dietă e plicisitor. Iar tu eşti o persoană plină de viaţă şi amuzantă. Aşa că mănâncă un ecler şi nu deveni plictisitoare, plângându-te cât de greu e să ţii dietă şi câte lucruri nu ai voie să mănânci. 

13.Mâncarea e gustoasă iar viaţa e scurtă. O să tot ai timp să ţii dietă, aşa că muşcă cu toată încrederea din croissantul cu ciocolată numit viaţă.

14.Croissant cu ciocolată.

15.Este foarte probabil să pui la loc kilogramele de care scapi prin dietă. Dacă ştii de pe acum că, după dietă, vei reveni la stilul de viaţă anterior, atunci de ce te mai oboseşti? Sigur te vei îngrăşa la loc. Soluţia este ca, odată cu dieta, să îţi schimbi stilul de viaţă. Să ai grijă ce mânanci, să faci sport, să nu consumi alcool, să nu fumezi, iar această schimbare trebuie să fie pentru tot restul vieţii. 

16.Să ţii dietă este obositor. Măsurătorile, cântărirea şi porţionarea mâncării poat fi foarte obositoare, ca să nu mai vorbim de problemele ridicate de plănuirea unui concediu atunci când ţii dietă. Ce o să mănânci acolo?

17.Crema de ciocolată!!!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.