10 rezolutii sexuale pentru toate femeile

Fă-ţi un consult de rutină

Chiar dacă ai impresia că totul este în regulă, sau că atâta timp cât nu te doare se vindecă de la sine, vei regreta mai târziu că nu ai luat măsuri atunci când a trebuit. Fii o tipă smart şi mergi periodic la control.

Fii mai pozitivă

Dacă tu ajungi să te accepţi aşa cum eşti, apoi să înveţi să îţi iubeşti corpul, cu bune şi cu rele, la fel va face şi partenerul tău. Atitudinea este totul de cele mai multe ori, aşa că dă-l gata cu o postură plină de încredere şi senzualitate. Gata cu sexul cu lumina închisă!

Explorează-ţi zonele erogene

Da, asta trebuie să faci cât mai repede! Nu doar de plăcere pentru moment, ci şi pentru a-l dirija mai bine pe iubitul tău cum să te atingă pentru a te satisface. Doar tu eşti în măsură să îi spui ce e bine şi ce nu e, dar dacă nici tu nu ştii, ce e de făcut?

Fii prezentă

Noi femeile avem o reputaţie proastă în această privinţă. Adeseori te trezeşti cu mintea în altă parte în timpul actului sexual, nu-i aşa? Ei bine, încearcă să fii prezentă şi să te bucuri de atingerile lui, altfel cum vrei să ajungi la orgasm?

Informează-te

Corpul fiecărei femei este diferit şi el reacţionează altfel la stimuli, aşa că nu mai lua în seamă miturile. Dacă ai curiozităţi, încearcă-le sau caută informaţii pe net. Înternetul este o resursă de preţ în acest domeniu, dar ai grijă la surse!

Pune-ţi fanteziile în practică.

Da, se numesc fantezii pentru că nu se întâmplă ]n realitate, dar de ce să nu le pui în aplicare pe unele dintre ele…şi apoi îţi creezi altele? Să vedem dacă sunt practicabile, sau ai o imaginaţie atât de bogată încât nici una dintre ele nu va deveni realitate? Dacă îl implică pe Brad Pitt, înţelegem de ce nu…

Scapă de obiceiurile nocive.

Sunt atâtea lucruri mărunte pe care le faci fără să îţi dai seama că îţi afectează viaţa sexuală. Parcă o viaţă sexuală mai bună sunt un motiv destul de bun să renunţi treptat la junk food, fumat şi alcool, nu?

Vorbeşte despre sex cu o prietenă.

Deşi nu e ok să faci din viaţa sexuală un subiect de discuţie cotidian, este benefic să ai această discuţie din când în când pentru a căpăta mai multă încredere în sexualitatea ta şi pentru a te simţi în largul tău în astfel de discuţii.

Abuzează de afrodisiace.

Asta este o îndeletnicire cu dublă plăcere senzorială, atât tactilă, în pat cu iubitul tău, cât şi gastronomică: ciocolată, condimente, miere, stridii. Nu uita, acestea trebuiesc consumate cu 2-3 ore înaintea actului sexual.

Fii creativă.

Simţi că sexul a devenit mai degrabă o rutină, că fiecare mişcare este previzibilă? Nu cădea în capcana aceasta. Ia iniţiativă şi condimenteză-ţi viaţa sexuală.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.