Vino la Cosmo Glam Sports by Cosmopolitan! Surprize multe pentru sustinatoare si pentru spectatoare!

By  | 

Revista Cosmopolitan te invita la Cosmo Glam Sports 2015, sambata, 4 iulie, in parcul Tineretului, pe aleea centrala, intrarea din Bd. Gheorghe Sincai, incepand cu ora 10:00 dimineata!

Chiar daca nu vei participa la probele Cosmo, vei avea si tu parte de multe surprize si super distractie!

Vino sa-ti sustii prietena la Cosmo Glam Sports si vei fi si tu rasplatita pentru implicare! Am pregatit special pentru cei care nu s-au inscris la niciuna dintre probe, momente inedite: cursuri de dans by Arthur Murray și cursuri de autoaparare oferite de Clubul Sportiv Hontai. Cursurile se vor incheia cu un concurs surpriza, in urma caruia trei participante vor castiga cate un abonament de o luna la Clubul Sportiv Hontai, unde vor invata Kickboxing, Muay Thai si Autoaparare. In plus, toate participantele vor primi cate o sedinta de instructaj din partea clubului.

Cum suna? Daca nu esti convinsa inca, iti mai dezvaluim cateva surprize, insa nu pe toate, pentru ca mai avem: tatuaje, sucuri, cupcakes, baloane, poze, tricouri si bineinteles muzica si voie buna!

Cosmo Glam Sports celebrează toate atuurile reprezentative pentru fetele COSMO: atitudinea, ambiția și spiritul nonconformist. O dimineata de vara super distractiva  nu se poate incheia decat cu o sesiune foto alaturi de toata echipa Cosmo.

Te asteptam cu drag!

Urmareste noutatile pe pagina noastra de Facebook.

 

Comments

comments