Urari aniversare din blogosfera

By  | 

15 ani este o vârstă minunată iar prietenele noastre din blogosferă ne-au transmis cele mai inspirante urări aniversare.


 Diana Enciu & Alina Tanasă, www.fabulousmuses.net 

„Cosmopolitan e prima revistă pe care o cumpăram lună de lună şi pe care o aşteptam cu sufletul la gură. Cred că e prima şi ultima revistă pe care am citit-o din scoarţă în scoarţă. Da, da.. Eram sex-experte Cosmo chiar dacă nu prea ştiam pe atunci cu ce se mănâncă de fapt sexul. Eram independente, rebele, nebune dar eram clar cosmodependente. E cumva revista de suflet şi revista cu care am trecut prin adolescenţă cu brio. Incă ne aducem aminte materialele semnate de Catalin Octavian.. nu ştiu cine e, dar ne placeau la nebunie… Cosmo is the girl’s best friend!! La multi ani, Cosmo. You are the BEST!"


 Alina Gherghe , www.imalinz.com 

„Prima întâlnire cu Cosmopolitan am avut-o chiar de la apariţia revistei pe piaţă. Îmi aduc aminte cu exactitate deoarece este perioada mea cea mai dragă, când mă formam ca adolescentă. Jeans, tricou uni la baza gatului şi puţină mascara, era tot ce mă definea. Cu entuziasm şi fără frică de obstacole am răsfoit fiecare pagină, iar în timp scurt mi-ai devenit cea mai bună prietenă. Am crescut împreună şi, cu fiecare număr, m-ai ajutat să îmi conturez stilul. La multi ani, Cosmopolitan!"


 Carmen Negoiţăwww.carmennegoita.com

„Cosmopolitan a fost printre primele reviste care mi-a deschis apetitul pentru fashion. Îmi amintesc cum, în urmă cu 10 ani, mergeam cu revista în mână pentru a căuta în magazine acele piese vestimentare care mi-au atras atenţia în paginile revistei. Sunt convinsă că o întreagă generaţie a crescut citind articolele informative din Cosmo, despre relaţii, dragoste sau cum să reuşeşti în carieră. La mulţi ani, Cosmopolitan! Să inspiraţi cât mai mulţi oameni!”


 Ana Morodan, www.anamorodan.com

„Mă bucur mult pentru voi şi vă doresc multe aniversări înainte! Aţi fost mereu o sursă de inspiraţie şi am învăţat de paginile voastre sfaturi şi informaţii foarte utile pentru universul nostru feminin :)”

 

 

 Denisa Luntraru, www.fashioninmyeyes.com

 „Cosmo e revista care, înainte să gust din cocktailul cu acelaşi nume, m-a făcut să ador poveştile dulci-acrişoare, imaginile delicioase şi sfaturile roz, pline de feminitate. Un cocktail minunat care mi-a fost alaturi in ultimii 15 ani. La multi ani!” 

 

  

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *